COOLBET VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 10 € PELAA 60 €
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Kaksi kuljettajaa lähtökuopissa - Aki Ajon talli on suurten muutosten edessä

8.11.2017 - 12:23:10


Aki Ajon johtama ratamoottoripyöräilyn Moto3-luokan menestystalli Ajo Motorsport kokee merkittäviä muutoksia kaudella 2018. Suomalaistalli kilpailee MM-pisteistä silloin enää yhden kuljettajan voimin nykyisten kahden sijaan.

Ajo on kiinnittänyt ensi kauden ainoaksi Moto3-kuljettajakseen eteläafrikkalaisen Darryn Binderin. Tämä merkitsee samalla sitä, että nykyiset kuljettajat, hollantilainen Bo Bendsneyder ja italialainen Niccolo Antonelli hyvästelevät suomalaistallin ensi sunnuntaina kauden päättävässä Valencian kisassa.

Ajo Motorsport lähti kauteen hallitsevana Moto3-mestarina, mutta tällä kertaa mitaleille ei ollut asiaa. Ensi kaudella Moto2-luokkaan nouseva Bendsneyder on pisteissä 15:ntenä ja motokolmosissa edesmenneen Marco Simoncellin nimeä kantavaan tiimiin siirtyvä Antonelli 18:ntena.

Antonellin visiitti suomalaistalliin jää siis vain kauden mittaiseksi. Bendsneyder liittyi Ajon joukkoihin jo kaudella 2016.

- Edessä on spesiaaliviikonloppu. Ajan viimeisen kisani Moto3-luokassa ja Red Bull KTM Ajo-tiimissä. Haluan kiittää kaikkia näistä kahdesta kaudesta ja erityisesti Akia (Ajo), joka luotti minuun, toteaa Bendsneyder tiiminsä tiedotteessa.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!