COOLBET VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 10 € PELAA 60 €
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Kallio Racing pestasi uuden kuljettajan MM-sarjaan

8.11.2017 - 11:30:43


Belgialainen Loris Cresson, 19, tulee vahvistamaan suomalaistalli Kallio Racingin värejä kaudelle 2018 yhtenä ratamoottoripyöräilyn World Supersport 600-luokan kuljettajana.

Kaudella 2017 Creosson ajoi kahdesti villillä kortilla World Supersport 600 MM-osakilpailuissa, ollen parhaimmillaan kahdeksantena Imolassa. Hän antoi vahvat näytöt villin kortin kilpailuissa vanhan mallin R6:lla ja Kallio Racing uskoo, että uudella R6:lla vauhtia saadaan varmasti parannettua.

- Olen todella iloinen liittymisestä Kallio Racing tiimiin. Tämä on minulle iso mahdollisuus, johon tartun luottavaisin mielin hyvin menneen 2017 kauden jälkeen. Tulen tekemään parhaani, että Kallio Racingin värit tulevat näkymään kärkikahinoissa myös kaudella 2018. Tiimin 2017 kausi oli todella vahva, maailmanmestaruuskampailusssa oltiin mukana aina Jerezin osakilpailuun asti. Villin kortin kisoissa näytin että voin ajaa top 10:ssä, paikka tiimissä on hieno osoitus sekä tallin että Yamahan luottamuksesta minuun ensi kaudelle. En malta odottaa ensimmäistä testiä, tiimiiin ja pyörään tutustumista, kertoo Cresson.

- Odotamme innolla yhteistyötä Lorisin kanssa. Loris on nuori nälkäinen kuljettaja, hän on osoittanut omaavansa hyvän vauhdin ja uskon, että yhteistyöllä saamme vauhdin kehittymään entisestään. Keskittymällä oikeisiin asioihin pyrimme saamaan Lorisin koko potentiaalin esiin, joka varmasti tulee näkymään hyvinä tuloksina, toteaa tallipäällikkö Vesa Kallio.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!