KATSO JOULUKALENTERIN PÄIVÄN TARJOUKSET
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Kova väite: Valentino Rossi NASCAR-sarjaan

8.11.2017 - 11:06:08


Ratamoottoripyöräilyn legenda Valentino Rossi, 38, tekee korkeintaan vielä kauden 2019 kattavan sopimuksen Yamahan kanssa MotoGP-luokkaan. Sen jälkeen ”Tohtoria” kutsuu hänen toinen intohimonsa, eli nelipyöräinen kilvanajokalusto.

Rossin on uskottu siirtyvän MotoGP:n jälkeen ralliin, jossa hän on ehtinyt väläytellä vauhtiaan Monzan kisojen lisäksi myös MM-sarjassa.

Rossin pitkäaikainen avustaja ja läheisin ystävä Alessio ”Uccio” Salucci on kuitenkin asiasta toista mieltä. Uccio on heittänyt varikkopuheissa ilmoille varsin kovan väitteen.

- Valestahan ei koskaan tiedä, mutta ainakin minä itse uskon, että hän valitsee viimeistään kaudella 2020 kilpailemisen USA:ssa ja rata-autoilun NASCAR-sarjassa. Olemme jo ehtineet kokeilla sitä ja me molemmat pidimme siitä, Uccio viittaa Charlotten radalla vuonna 2013 ajettuun testijaksoon.

MotoGP-kausi umpeutuu tulevana viikonloppuna Valencian Ricadro Tormo-radalla. Rossi on luvannut tehdä päätöksenä mahdollisen uuden sopimuksen osalta kauden 2018 parin ensimmäisen kisan jälkeen.

Sopimuksen toteutuminen vaatii Yamahaltakin isoja ponnisteluja, sillä Rossi ei ole ollut viime aikoina lainkaan tyytyväinen M1-pyöräänsä.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!