COOLBET VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 10 € PELAA 60 €
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Mäkinen kadotti autonsa jarrut

4.11.2017 - 20:12:09


Mad-Croc Racingin Mika Mäkinen starttasi Britannian avoimen ratakuorma-autojen BTRC (British Truck Race Championship) -sarjan viimeisen viikonlopun ensimmäiseen starttiin paalupaikalta, mutta joutui punaisten lippujen sävyttämässä kilpailussa taipumaan jarrumurheiden takia kolmanneksi.

Sarjan mestaruuden jo edellisessä osakilpailussa Pembreyssä varmistaneen suomalaiskuljettajan tavoite oli voittaa ensimmäisenä kuljettajana viikonlopun kaikki neljä starttia. Tavoite jäi toteutumatta.

- Kahden uusintalähdön jälkeen johdin kisaa, mutta kilpailun viiden viimeisen kierroksen aikana autoni etujarrut katosivat. Ei minulla ollut mitään mahdollisuuksia pitää kavereita takanani. Sateen kastelemalla radalla vain takajarrun varassa ajo oli yhtä luistelua.

Palkintopallipaikka oli tässä tilanteessa maksimisaavutus, Mäkinen myönsi kilpailun jälkeen.

Huomisen sunnuntain ohjelmaan on merkitty kolme starttia, mutta jos keli rata-alueella on yhtä sateinen kun tänään niin kilpailun järjestäjän mukaan kolmas startti on uhattuna.

Mäkisen tiimi oli jo alkuiltaan mennessä huoltanut Sisun jarrut kuntoon, joten katse on asetettu jo huomisiin lähtöihin.

- Mestaruus on taskussa, joten pisteitä ei enää tarvitse laskea. Starttaan huomiseen kisaan ruudusta 14, mutta voittoa tavoitellaan, Mäkinen lupaa.

Mäkinen Racingin Ivecoa Brands Hatchissä ajanut Erik Forsström ylsi aika-ajossa 19 auton joukossa sijalle 11 ja sijoittui itse kilpailussa sijalle 14. Kun BTRC-sarjassa maaliin ajaneet kilpailijat starttaavat seuraavaan lähtöön käännetyssä järjestyksessä, Forsström starttaa sunnuntaina ensimmäiseen osakilpailuun paalupaikalta.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

IS: Bo Grahn on kuollut

18.7.2018 22:30:05

 

 

 

 

Liverpoolille iso takaisku

18.7.2018 20:54:40