COOLBET VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 10 € PELAA 60 €
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

MotoGP-mestari tyrmää puheet tallimääräyksistä

3.11.2017 - 17:53:55


MotoGP-luokan kolminkertainen maailmanmestari Marc Marquez kiistää jyrkästi, että Honda edes suunnittelisi mitään tallimääräyksiin viittaavaa reilun viikon kuluttua Valenciassa ajettavaan kauden päätösosakilpailuun.

Marquezille riittää kotiyleisönsä edessä 11. sijakin uransa neljänteen kuninkuusluokan maailmanmestaruuteen, vaikka ainoa uhkaaja, eli Ducatin Andrea Dovizioso ajaisi voittoon.

- Hondalla ei tule olemaan Valenciassa mitään tallimääräyksiä. Paras tallimääräys olisi tavallaan se, että Dani ajaisi voiton, Marquez viittaa tallikaveriinsa Pedrosaan.

- Valencia on yksi parhaista radoista Danille. Hän on erittäin nopea siellä ja hänellä on kaikki mahdollisuudet voittoon, Marquez jatkaa Speedcafe-sivustolla.

Marquez varoo visusti lähtemästä varmistelemaan Valencian Ricardo Tormo-radalle. - En lähde kisaan sillä mielellä, että sijoittuisin vain 11:nneksi. Pistän kaiken peliin harjoituksissa, aika-ajoissa ja warm up-sessiossa. Katsotaan sitten sen jälkeen, millaiset saumat minulla on kisaan lähdettäessä, Marquez pyörittelee.

Valencian GP:ssä on mukana myös Mika Kallio, joka ajaa KTM:llä kauden neljännen villin kortin kisansa. Kallio jatkaa ensi kaudella KTM:n testikuljettajana, mutta hänelle tarjoutuu silloin jo kuusi villin kortin GP:tä.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!