COOLBET VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 10 € PELAA 60 €
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Rata-SM-sarjassa jo yksi mestari selvillä

23.9.2017 - 18:05:59


Alastaron lauantaipäivänä päästiin kilpailemaan kauden toiseksi viimeisimpiä kilpailulähtöjä, joista yhden myötä saatiin sinetti Touring Cars -luokan uudelle mestaruudelle. Jussi Hyvönen ajoi tasaisen varmasti itsensä luokan sarjamestaruuteen ennen sunnuntaipäivän viimeistä kilpailulähtöä.

Touring Cars -luokkaan saatiin tämän vuoden osalta uusi mestari, kun THU-Teamin Jussi Hyvönen varmisti kokonaiskilpailun 10. sijalla Touring Cars -luokkamestaruuden nimiinsä.

Gran Turismo ja Touring Cars -luokkien yhteislähtöön osallistui ennätysmäärä kilpailijoita, kun viivalla nähtiin yhteensä 14 autoa.

- Tiesi että nyt on parempia autoja mukana kuin koko kaudella ollut tähän asti. Tuli paljon kovempi kilpailu, oli vähän kilvanajamisen makuakin, kiitteli Gran Turismo luokan voittanut Jyrki Peltola.

Formula Fordien lauantailähdön sankari oli Sami Talvitie, joka ylitti maaliviivan ensimmäisenä tiukan taistelun tuloksena.

- Mietin jo ilmoittautumisvaiheessa, että tästä tulee kova viikonloppu. Täällä on niin kovia kuskeja, vanhoja ja tulevia konkareita, ja itselläni kun ei ole vielä niin paljoa kokemusta. Lähtö osui aika hyvin nappiin ja pääsin siitä kärkeen. Lopussa jarrut meinasivat hävitä, kertaili kotiradallaan ajanut Alastaron Urheiluautoilijoiden mies.

V1600-luokan viikonlopun ensimmäisen kilpailulähdön voiton kuittasi nimiinsä sarjapisteiden ulkopuolinen Janne Lähde. Luokan suomenmestaruuden ratkaisu siirtyi sunnuntain puolelle, kun luokan kuninkuudesta taistelevat Simo Rauhala ja Thaimaan Nathayos Sirigaya ennen kauden viimeistä kilpailulähtöä.

Rata-SM-sarjan kauden viimeiset kilpailulähdöt ajetaan sunnuntaina Alastaron radalla klo 12.20-17.00.

Lähde: Tiedote
Kuva: Tapani Teittinen


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!