COOLBET VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 10 € PELAA 60 €
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

F4-veneiden MM-kultaa ja -pronssia Suomeen – viimeisistä osakilpailuista kolmoisvoitot

20.8.2017 - 21:19:38


Formula 4 -veneiden MM-sarjan päätösviikonloppu Liettuan Kupiskissa oli todellista suomalaisjuhlaa, kun Juho-Matti Manninen, Kalle Viippo ja Tuukka Lehtonen ylsivät kolmoisvoittoihin kahdessa viimeisessä GP-osakilpailussa.

Loistava viikonloppu sinetöi Mannisen maailmanmestaruuden ja Viipon MM-pronssin – aivan kuten vuosi sitten. Lehtonen sijoittui MM-sarjan viidenneksi.

Lappeenrantalainen Manninen ylsi jokaisessa kuudessa osakilpailussa palkintosijoille. Liettuassa hän nappasi molempien osakilpailuiden ykkössijat.

- On ollut rankka kausi, ja nyt se on ohi – helpottunut fiilis. Pienet asiat ja hyvä tuuri ratkaisevat, lyhykäisyydessään. Kiitokset koko tiimille, MM-kultansa uusinut Juho-Matti Manninen kiteytti Suomen Purjehdus ja Veneily ry:n tiedotteessa.

- Alkukausi ja ensimmäinen kisa meni niin hyvin kuin voi kuvitella. Sen jälkeen oli enemmän ja vähemmän alamäkeä hetken aikaa. Nyt tuntuu kuitenkin hyvältä, kun sai MM-mitalin kaulaan. Tosi huojentunut olo, vaikka lupasin kirkastaa mitalin viime vuodesta – jos sitten ensi vuonna, forssalainen Viippo pohti.

Suomalaisia F4-kuljettajia nähdään seuraavan kerran arvokilpailuvesillä 9.–10. syyskuuta, kun Saksan Rendsburgissa ajetaan EM-mitaleista.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!