COOLBET VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 10 € PELAA 60 €
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Seliö keskeytti Kiinassa - Roms kahdeksas

13.8.2017 - 14:04:39


Mad-Croc Baba Racingin Sami Seliö joutui teknisen vian takia keskeyttämään Harbinin GP:n Kiinassa. Keskeytyksestään huolimatta Seliö ajaa yhä MM-pisteissä toisena. Filip Roms avasi MM-pistetilinsä, sijoittumalla Ruotsin Erik Starkin voittoon päättyneessä kilpailussa kahdeksanneksi.

Mad-Croc Baba Racingin Sami Seliö joutui keskeyttämään F1-veneiden Harbinin GP:n Kiinassa. Seliö ajoi Baba-veneensä teknisen vian takia varikolle, kun kilpailua oli ajettu kymmenen kierrosta.

- Meillä oli vesivuoto moottorissa, joten oli keskeytettävä. Huomasimme vuodon aamun vapaissa harjoituksissa, jotka siksi jäi meiltä väliin. Otimme moottorin irti ja luulimme korjanneemme vian, mutta vika uusiutui startin jälkeen, joten oli keskeytettävä.

- Täysin typerä ja turha syy jättää kisa kesken, Seliö puhisi kilpailun jälkeen. Keskeytyksestään huolimatta Seliö säilyi sarjan MM-pisteissä toisena.

- Kisan kärkikolmikko vei pahimmilta uhkaajiltani pisteitä ja hyvä niin. Ei tässä ole vielä kirvestä kaivoon heitetty - päinvastoin. Taistelu mestaruudesta jatkuu, Seliö muistutti.

Kiinan GP oli Filip Romsin kohdalla askel parempaan. Kauden aiemmissa osakilpailuissa keskeyttämään joutunut Roms nousi lähtöruudusta 10 sijalle kahdeksan. Kauden ensimmäiset MM-pisteet maistuivat.

- Vene irtosi startissa lähtölaiturista hyvin, mutta lähtösuoran puolivälissä tuli ahdasta ja vettä sen verran paljon päin tuulilasia, että oli nostettava ja siinä kolme venettä pääsi ohi. Kisavauhtini oli hyvällä tasolla. Pääsin nousemaan viisi sijaa ja sain ajaa ihan tosissani kilpaa. Jos lähtöni olisi ollut parempi niin ei tiedä, kuinka ylös sitä olisi ehtinyt, Roms iloitsi.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!