Mainos: 25 ILMAISKIERROSTA TILINAVAUKSELLA
Mainos: Katso tästä NHL:n, KHL:n, La Ligan, Serie A:n ja Bundesliigan matseja!

Jari-Matti Latvalalta rehellinen tunnustus Katalonian MM-rallin jälkeen

17.10.2021 - 19:39:00


Hyundaun Thierry Neuville vei nimiinsä Katalonian MM-rallin. Toyotan Elfyn Evans oli kakkonen ennen Hyundain Dani Sordoa.

Seuraavat sijat menivät Toyotalle järjestyksessä Sebastien Ogier, Kalle Rovanperä. Toyotan tallipäällikkö Jari-Matti Latvala myönsi tallin tiedotteella, että aineksia oli myös parempaan.

- Lopulta viikonlopusta ei tullut niin vahva kuin se olisi voinut olla. On tärkeää, että opimme jakoa ajatellen, miksi meillä on ajoittain vaikeaa ja miten voimme reagoida paremmin.

- On kuitenkin myös paljon hyvää. Ensinnäkin kaikki kolme autoa pääsivät vaivatta viiden parhaan joukkoon. Elfyn onnistui jälleen tekemään hyvän tuloksen. Se pitää taistelun henkilökohtaisesta MM-tittelistä elossa viimeiseen kisaan saakka. Se on jännittävää MM-sarjan kannalta. Valmistajien MM-sarjan voitto ei aivan ratkennut meille tänä viikonloppuna, mutta aiomme hoitaa molemmat tittelit tyylillä Monzassa.

Ogier on 17 pistettä Evansin edellä MM-taistossa. Toyotalla on Hyundaihin kaulaa jo 47 pistettä ennen kauden päättävää Monzan MM-rallia.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Mainos: NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Mainos: Katso täältä NHL:n, KHL:n, La Ligan, Serie A:n ja Bundesliigan matseja!