Mainos: 25 ILMAISKIERROSTA TILINAVAUKSELLA
Mainos: Katso tästä NHL:n, KHL:n, La Ligan, Serie A:n ja Bundesliigan matseja!

Ratkeaako rallin maailmanmestaruus jo tänä viikonloppuna Espanjassa? - "Tiedän, mitä minun pitää tehdä"

14.10.2021 - 6:50:00


Rallin MM-sarjan kauden toiseksi viimeinen osakilpailu ajetaan tänä viikonloppuna Espanjassa. Mestaruudesta taistelee enää kaksi Toyotan kuljettajaa: Sebastien Ogier ja Elfyn Evans.

Ogierilla on 24 pisteen etumatka tallikaveriinsa. Hän yrittää sinetöidä kahdeksannen MM-tittelinsä jo Espanjassa.

- Olemme yhä vahvassa asemassa maailmanmestaruuden suhteen. Espanja tulee olemaan ensimmäinen realistinen tilaisuus varmistaa mestaruus ja minä tiedän, mitä minun pitää tehdä, jotta se tapahtuisi. Kun minulla on mahdollisuus voittaa, niin taistelen siitä. Se on yksinkertaisin tapa saavuttaa tavoitteemme, Ogier kertoi Toyotan verkkosivuilla.

Evans voitti edellisen osakilpailun Jyväskylässä. Hän tietää, että mestaruus on kaukainen unelma tässä vaiheessa, mutta lähtee innolla Espanjan asvalteille.

- Espanjan asvalttiteitä on mahtava ajaa, joten odotan innolla täysin asvaltilla käytävää kilpailua. Toistaiseksi aina, kun olen ajanut Yaris WRC-autoa asvaltilla, niin pinta on ollut yleensä aika likainen tai antanut vain vähän pitoa, joten odotan innolla Espanjan teitä, joissa pito on parempi. Tähän aikaan vuodesta ei kuitenkaan ole mitään takeita siitä, että on kuivaa edes Espanjassa. Jos sataa, kuten on tapahtunut aikaisempina vuosina, niin rallista voi tulla vaikea ja vaativa, Evans pyöritteli.

Kauden viimeinen MM-ralli ajetaan Italiassa marraskuun jälkipuoliskolla.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Mainos: NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Mainos: Katso täältä NHL:n, KHL:n, La Ligan, Serie A:n ja Bundesliigan matseja!