Mainos: 25 ILMAISKIERROSTA TILINAVAUKSELLA
Mainos: Katso tästä NHL:n, KHL:n, La Ligan, Serie A:n ja Bundesliigan matseja!

Miten käy Teemu Sunisen? Ranskalaiskuljettajalta vihjailevaa tekstiä Suomen MM-rallin kokoonpanosta

27.07.2021 - 19:49:00


M-Sport Fordin Teemu Sunisen kilpaileminen WRC-autolla Suomen MM-rallissa saattaa olla uhattuna. Ranskalaiskuljettaja Adrien Fourmaux on sitä mieltä, että hänen tulisi kilpailla täyden sarjan ajavan britti Gus Greensmithin tallikaverina syys-lokakuun vaihteessa Suomessa.

M-Sport ei ole siis vielä tehnyt päätöstään Jyväskylän kisan toisesta WRC-kuljettajasta ja päätös ensi kauden kokoonpanosta on sekin yhä avoin.

- Kun meille tulevat ensi kaudeksi uuden sukupolven autot, ja jos minun pitäisi ajaa kaudella 2022 M-Sportilla, niin haluan ehdottomasti tuntea Suomen MM-rallin vauhdin (WRC auton ratissa), Fourmaux painottaa Dirtfish-sivustolla.

- Se olisi ehdottomasti iso apu ymmärtääkseni paremmin iskunvaimentimia tällaisessa rallissa, Formaux jatkaa viitaten huippunopeiden keskisuomaisten teiden tunnetusti rajuun luonteeseen.

Dirtfish antaa ymmärtää vähintään rivien välistä sen, että ensi kauden Ford Puma Rally1 -hybridiautoa Sunista tuntuvasti enemmän testannut Fourmax on ensi kauden sopimusneuvotteluissa suomalaista vahvemmilla.

Fourmauxin mahdollinen kilpaileminen Suomen MM-rallissa Sunisen sijaan saattaisi olla sille lopullinen niitti.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Mainos: NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Mainos: Katso täältä NHL:n, KHL:n, La Ligan, Serie A:n ja Bundesliigan matseja!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

  

 

 

 

 

HJK pettyi Veikkausliigassa

19.09.2021 16:50:32