Mainos: 25 ILMAISKIERROSTA TILINAVAUKSELLA
Mainos: Katso tästä NHL:n, KHL:n, La Ligan, Serie A:n ja Bundesliigan matseja!

Jari-Matti Latvalalle loistavia uutisia - Sebastien Ogier antoi ison lupauksen

26.07.2021 - 23:17:00


Jari-Matti Latvalan johtaman Toyotan WRC-tiimin Sebastien Ogier omaa tukevan otteen jo kahdeksanteen maailmanmestaruuteensa. Ogier ei lähde puolustamaan ensi kaudella rallin MM-sarjassa mahdollista titteliään, mutta vakuuttaa, että hän pysyy tiivisti tiimin kuvioissa mukana.

Ogier ajaa ensi kaudella todennäköisesti vain pari rallia, jolloin Toyotan kolmanteen autoon on vahvasti tyrkyllä Esapekka Lappi niihin osakilpailuin, joista multimestari on sivussa.

Se tärkein Ogierin osalta tulee kuitenkin tässä, kun MM-sarjassa siirrytään hybridiaikakauteen: hän lupaa auttaa kaikin mahdollisin keinon GR Yaris Rally1-auton kehitys- ja testityössä.

Toistaiseksi kyseistä autoa on tiettävästi testannut vain Juho Hänninen.

- Kyllä, uskon että testaan jossain vaiheessa autoa saadakseni käsityksen siitä ja pyrkiäkseni auttamaan tiimiä kokemuksellani. Suunnitelmani on pysyä tässä tiimissä ja mitä sitten ensi vuonna teenkään, niin haluan auttaa tiimiä niin paljon kuin mahdollista. Ogier lupaa Motorsportilla.

- Tiimi tekee lujasti töitä. Uuden teknologian kanssa on paljon tekemistä. Tästä tulee kuusi kiireistä kuukautta tiimille saada auto valmiiksi ensi kaudeksi, Ogier jatkaa.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Mainos: NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Mainos: Katso täältä NHL:n, KHL:n, La Ligan, Serie A:n ja Bundesliigan matseja!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

  

 

 

 

 

HJK pettyi Veikkausliigassa

19.09.2021 16:50:32