Mainos: 25 ILMAISKIERROSTA TILINAVAUKSELLA
Mainos: Katso tästä NHL:n, KHL:n, La Ligan, Serie A:n ja Bundesliigan matseja!

Kuinka paljon kotitappio Kalle Rovanperälle sattui? Näin Ott Tänak vastaa

24.07.2021 - 23:19:00


Hyundain Ott Tänak on palannut Dirtfish-sivuston haastattelussa vielä vajaan viikon takaisin tapahtumiin, jolloin Toyotan Kalle Rovanperä, 20, takoi upeaa historiaa saavuttamalla kaikkien nuorimpana kuljettajana rallin MM-sarjan osakilpailun voiton.

Tänak puolusti kotiyleisönsä edessä Virossa kisan voittoa, mutta kaksi rengasrikkoa romuttivat kaiken. Tänak joutui keskeyttämään, mutta riehui ralli2-säännön turvin vielä 15 viimeiselle erikoiskokeelle 10 pohja-aikaa.

Kuinka paljon kotitappio sattui, Dirtfish kysyy Tänakilta.

- Jos ajat tällaista MM-sarjaa, ei ole väliä, onko ralli täällä tai tuolla. Voitto Virossa ei ole tärkeää. Maailmanmestaruuden voittaminen on tärkeää, Tänak vastasi tuttuun tyyliinsä.

Dirtfish uteli Tänakilta myös sitä, miksi hän päätti vielä riehua keskeytyksen jälkeen niin rajusti haastavilla erikoiskokeilla, joiden keinotekoiset hyppyrit ovat saaneet kovaa arvostelua osakseen.

- Mitä muuta voimme tehdä? On tylsää ajaa hiljaa, Tänak kuittasi.

Tänakin MM-haaveet ovat tämän kauden osalta enää seitinohuet. Toyotan Sebastien Ogier johtaa sarjaa pistein 148. Tänakilla on koossa tasan puolet vähemmän pisteitä, kun kaudesta on ajamatta viisi osakilpailua.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Mainos: NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Mainos: Katso täältä NHL:n, KHL:n, La Ligan, Serie A:n ja Bundesliigan matseja!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

  

 

 

 

 

HJK pettyi Veikkausliigassa

19.09.2021 16:50:32