Mainos: 25 ILMAISKIERROSTA TILINAVAUKSELLA
Mainos: Katso tästä NHL:n, KHL:n, La Ligan, Serie A:n ja Bundesliigan matseja!

Rallin MM-sarjassa kilpailevan kuljettajan kartanlukija vaihtuu - jo kolmannen kerran tällä kaudella!

23.07.2021 - 23:14:00


Hyundailla rallin MM-sarjassa kilpailevan espanjalaiskonkari Dani Sordon kartanlukija vaihtuu jälleen kerran. Sordolle tulee tällä kaudella nyt jo kolmas eri kartanlukija.

Hyundain kolmannessa autossa Craig Breenin kanssa vuorotteleva Sordo käynnisti kauden Monte Carlossa neljältä aiemmalta vuodelta tuttu Carlos del Barrio kartturinaan.

Del Barrio vaihtui sen jälkeen Borja Rozadaan, mutta homma ei pelittänyt Sordon toivomalla tavalla myöskään hänen kanssaan. Sordo päätyi Rozadan kanssa Portugalin osakilpailussa toiseksi, mutta Sardiniassa matkanteko päättyi toiselta sijalta ulosajoon. Keniassa vuorostaan Hyundain jousitus sai pahasti siipeensä.

- Hän on osoittanut olevansa mahtava kartanlukija autossa ja sen ulkopuolella, mutta valitettavasti, ymmärrykseni nuotteihin ei ole ollut täydellistä, Sordo muotoilee tiedotteessaan.

Sordon uudeksi kartanlukijaksi tulee Candido Carrera. Vielä ei ole varmuutta siitä, milloin kaksikko nähdään ensimmäisen kerran yhdessä MM-tasolla.

Hyundai on vahvistanut, että viimeksi Virossa tykitetyssä osakilpailussa Toyotan Kalle Rovanperän takana toiseksi sijoittunut Breen ajaa tiimin kolmatta autoa myös elokuun puolivälissä Belgian maaperällä. Hyundailla koko sarjan ajavat Thierry Neuville ja Ott Tänak.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Mainos: NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Mainos: Katso täältä NHL:n, KHL:n, La Ligan, Serie A:n ja Bundesliigan matseja!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

  

 

 

 

 


 

 

HJK pettyi Veikkausliigassa

19.09.2021 16:50:32