Mainos: 25 ILMAISKIERROSTA TILINAVAUKSELLA
Mainos: Betsaa ja katso tästä urheilua netissä suorana: Jääkiekkoa, Jalkapalloa ja paljon muuta!

Teemu Asunmaa loisti Rovaniemellä, seuraavaksi Kouvolassa: ”Kaasu pohjassa niin kuin MM-rallissakin”

4.03.2021 - 11:09:00


Rallikuljettaja Teemu Asunmaa lähtee tavoittelemaan voittoa SM-sarjan talvikauden päättävästä osakilpailusta Kouvolan SM O.K. Auto-Rallista. Takana on kaksi luokkavoittoa Lapissa ajetuista ralleista.

Teemu Asunmaa, 33, kartanlukijansa Marko Salmisen, 42, kanssa, lähtevät tavoittelemaan SM1-luokan voittoa SM O.K. Auto-Ralliin Kouvolaan tulevana viikonloppuna. SM-kauden avauksen Arctic Lapland Rallyn virallisen yleiskilpailun sekä uutena lisäyksenä MM-rallikalenteriin sisällytetyn WRC Arctic Rally Finlandin WRC3-luokan voitoille jatkoa hakeva Asunmaa lähteekin SM-kauden toiseen osakilpailuun samalla taktiikalla kuin MM-ralliinkin.

-Samalla tavalla pitää kaasu pohjassa ajaa kuin MM-rallissakin. Valmisteluiden ei tarvitse olla niin mittavat, eli on helpompi lähteä.

SM O.K. Rallin reitti on Asunmaalle mieleinen. Edellisen kerran Kouvolassa on ajettu talvikauden aikana vuonna 2019.

-Kiva lähteä Kouvolaan. Täällä on aina ollut hienot, isot tiet ja hyvä reitti. Viimeksi kun Kouvolassa ajettiin lumella niin voitin kisan, joten senkin puolesta on mukava lähteä.

Kilpailua edeltävällä viikolla sääolosuhteet ovat muuttuneet leudommiksi. Lapin kilpailuista tuttuja lumipenkkoja siis tuskin nähdään.

-On ollut aika lämmintä ja tiet ovat varmaan menneet jo soralle. Lunta ja jäätä ei pitäisi enää olla paljoa teillä. Pakkasta kuitenkin lupailee viikonlopuksi. Toki olosuhteet ovat kaikille samat. Arcticissa saatiin jo vähän makua soralla ajamisesta, eikä sen pitäisi olla mikään ongelma.

Lähde: Teemu Asunmaan tiedote, Kuva: Taneli Niinimäki


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Mainos: NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Mainos: Betsaa ja katso tästä urheilua netissä suorana: Jalkapalloa, Jääkiekkoa ja paljon muuta!