Mainos: NFL-kausi 2020-21, nappaa 10 euron ilmaisveto joka viikko!
Mainos: Betsaa ja katso tästä urheilua netissä suorana: Jääkiekkoa, Jalkapalloa ja paljon muuta!

Kalle Rovanperää odottaa hurja haaste: ”Hullut olosuhteet”

3.12.2020 - 08:54:29


Kauden päättävä ja rallin maailmanmestaruuden ratkaiseva Monzan kisa käynnistyy torstaina. Legendaarisen Monzan moottoriradan ympäristössä ja Comojärven vuoristoteillä ajettavasta 16 erikoiskokeen mittaisesta rallista on luvassa olosuhteiltaan vähintäänkin haastava.

Kisan nuotitusjaksolla niin vuoristoteillä kuin moottoriradan alueellakin tuprutti lunta oikein kunnolla. Viikonlopuksi on luvattu vesisadetta, mutta kansainvälinen autoliitto FIA on päättänyt varmuuden vuoksi, että kisassa on mahdollisuus käyttää nastattomia talvirenkaita.

- Hullut olosuhteet tänään nuotitusjaksolla, Toyotan Kalle Rovanperä kuittasi tilanteen keskiviikkona Twitter-tilillään.

- Katsotaan, miten sää kehittyy kisan aikana, mutta tämän kauden finaali tulee olemaan hankala huolimatta siitä mitä tapahtuu!, Rovanperä jatkaa.

Maailmanmestaruus on kahden Toyota-kuljettajan, eli Elfyn Evansin ja Sebastien Ogierin välinen kauppa. Uransa ensimmäistä titteliä haarukoivalla Evansilla on koossa kuudesta kisasta 111 pistettä. Kuusinkertainen maailmanmestari Sebastien Ogier vaanii 14 pisteen päässä.

Hyundain Thierry Neuville (87) ja Ott Täanak (83) tulevat seuraavilla sijoilla ennen Rovanperää (70).

Hyundai johtaa valmistajien sarjaa seitsemän pisteen erolla Toyotaan.

Monzan MM-rallissa ajetaan torstaina illansuussa lyhyt, 4,3 kilometrin mittainen erikoiskoe. Kisa käynnistyy toden teolla perjantaina, jolloin ajetaan viisi ek:ta.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Mainos: NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Mainos: Betsaa ja katso tästä urheilua netissä suorana: Jalkapalloa, Jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

Wayne Gretzky 60 vuotta tänään

26.1.2021 13:32:57