Mainos: NFL-kausi 2020-21, nappaa 10 euron ilmaisveto joka viikko!
Mainos: Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Tukivarren pultti petti suomalaisen rallikuskin Italiassa - ”Automme kiemurteli pätkillä eteenpäin”

21.11.2020 - 23:09:00


GRX-tiimin Emil Lindholm ja Mikael Korhonen sijoittuivat Italian ralli- sekä sorarallimestaruussarjojen viimeisessä osakilpailussa Tuscan Rewind -rallissa kahdeksanneksi. Suomalaiskaksikon matkaa hidasti irronnut tukivarsi.

Rallin voittoon ajoi Skodan Marco Bulacia Wilkinson, jolle Lindholm joutui taipumaan 1:36,4 minuuttia.

- Eipä se epäonni meitä vieläkään jättänyt. Keskimmäisellä kolmen erikoiskokeen lenkillä automme tukivarren pultti oli niin löysällä että tukivarsi pääsi liikkumaan ja automme kiemurteli pätkillä eteenpäin. Muutaman sijan menetimme. Ennen murheitamme olimme kuudentena. Viides tai kuudes sija olisi ollut täältä realistinen tulos.

Lindholm kertoo, että Toscanan alueella Siennan maakunnassa sijaitsevan Buonconventon ympäristössä ajetun rallin tiestö oli alusta loppuun hyvä.

- Hienoja teitä ja kokemus oli sen puoleen hieno. Tiet olivat vaihtelevia. Lyhin EK oli hitain ja teknisin, keskipitkä nopeahko ja tekninen ja rallin pisin EK sellaista jouheaa soratietä alusta loppuun.

- Kiva kisa ja testimielessä onnistunut reissu. Alueella satoi eilen ja tänään oli tuulista ja kylmää. Lämpötila pyöri viiden ja kahdeksan asteen välillä plussalla. MRF:n sorarenkailla ei ole koskaan ajettu näin kylmissä soraralliolosuhteissa. MRF Tyres sai sorarallirenkaistaan tärkeää tietoa ja se olikin rallimme päätavoite.

Lindholm haluaa kiittää yhteistyökumppaneitaan hienosta kaudesta, joka pystyttiin pandemiasta huolimatta vetämään läpi lähes suunnitellusti.

- Jossain kohtaa näytti siltä, että talvikauden jälkeen emme aja ainoatakaan rallia. Ajoimme kauden aikana kuitenkin viisi SM-rallia, yhden MM-rallin, neljä EM-rallia ja kaksi kansallista rallia Italiassa. Kaksitoista rallia on olosuhteet huomioiden hyvä määrä ja kiitos siitä kuuluu kaikille yhteistyökumppaneillemme. Pystyimme hyviin tuloksiin ja EK-aikoihin. Parannettavaa jäi, virheistä on otettu opiksi ja ensi kaudella jatketaan uudella innolla, Lindholm muistuttaa tiedotteessaan.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Mainos: NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Mainos: Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Peliuutiset