Mainos: NFL-kausi 2020-21, nappaa 10 euron ilmaisveto joka viikko!
Mainos: Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Teemu Asunmaa voitti ralliautoilun Suomen mestaruuden

26.9.2020 - 18:38:06


Teemu Asunmaa saavutti rallin Suomen mestaruuden ajettuaan voittoon kauden päätöskilpailussa Seinäjoen rallissa. Skodalla kilpaileva Asunmaa päihitti päätöskisassa toiseksi sijoittuneen Mikko Heikkilän 40,9 sekunnilla. Juha Salo oli kisassa kolmas.

Mestaruus ratkesi Asunmaan eduksi, kun Emil Lindholm ajoi Seinäjoen rallissa lauantaina ulos ja keskeytti. Asunmaalla oli sen jälkeen helppo työ varmistella voittoaan ja Suomen mestaruuttaan.

- Taistelu jäi hieman kesken, kun Emil ajoi ulos. Kyllähän se helpotti sen jälkeen tilannetta, paine ja kiire loppuivat aika nopeasti siinä kohtaa. Helppojahan ne kaksi viimeistä pätkää oli tulla, kun tosiaan ei ollut kiire mihinkään, eroa kun oli jo niin paljon taakse. Sitten vain ajeltiin auto maaliin, Asunmaa kommentoi tiedotteessaan.

Toisen perättäisen mestaruutensa saavuttanut Asunmaa oli voittanut myös kauden avauskilpailun, joka ajettiin tammikuussa Rovaniemellä. Kolmessa seuraavassa osakilpailussa, Mikkelissä, Joensuussa ja Kouvolassa, sijoitus oli toinen.

- Hyvä ja tasainen kausi, huonoin sijoitus kun on toinen. Muutama lisävoittokin kauden aikana oli tosi lähellä, mutta nyt pari voittoa riitti mestaruuteen. Todella suuri kiitos kaikille niille, jotka tämän menestyksen ovat mahdollistaneet, eli yhteistyökumppaneille, tiimille, TGS Worldwidelle, sekä kaikille kannattajille, jotka olette tukeneet ja tsempanneet kauden aikana niin pätkillä, varikolla, kuin sosiaalisessa mediassakin, Asunmaa kiitteli tiedotteessaan.

Kuva: Timo Anis


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Mainos: NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Mainos: Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NHL-seurat jonottavat Erik Haulaa

20.10.2020 17:16:27