Mainos: NFL-kausi 2020-21, nappaa 10 euron ilmaisveto joka viikko!
Mainos: Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Teemu Asunmaa ensimmäisen ajopäivän jälkeen kärjessä

25.9.2020 - 23:01:17


SM1-luokan mestaruutta puolustava Teemu Asunmaa lähtee toiseen ja viimeisee ajopäivään 3,2 sekunnin johdon turvin. Mestaruustaistelu jatkuu kiivaana lauantaina, jolloin ajetaan reilut 65 EK-kilometriä.

Perjantaina kolmen erikoiskokeen jälkeen Teemu Asunmaa (33) kartanlukijansa Jani Salon (45) kanssa on ensimmäisenä yleiskilpailussa. Erikoiskokeiden 1 ja 2 pohjat sekä toiseksi nopein aika EK3:lla pitävät yllä 3,8 sekunnin johtoa toisena ajavaan Emil Lindholmiin.

-EK1:llä meinattiin spinnata ja käytiin ojan puolella, jossa menetettiin kolmisen sekuntia. Hyvä fiilis, mutta olosuhteet eivät olleet helpot, Asunmaa pohtii tiedotteessa.

Haastavat iltahämärässä ja yön pimeydessä ajetut erikoiskokeet osoittautuivat liukkaiksi. Ensimmäisen erikoiskokeen jälkeen varovaisuus oli valttia, ja sillä turvattiin johtopaikka seuraavan päivän kuudelle erikoiskokeelle.

-Toisella EK:lla oli todella liukasta ja paljon irtosoraa ja aikaa meni hieman niissä, mutta ei mitään ihmeempää. Kolmosella varottiin liikaa nopeilla osuuksilla ja oli aika liukkaita paikkoja, joissa menetettiin hieman aikaa. Olisi ehkä voinut ajaa röyhkeämminkin, Asunmaa analysoi perjantain erikoiskokeita.

- Mutta ehjänä maaliin ja johdossa yötauolle eli ihan hyvillä fiiliksillä, Asunmaa kertoo.

Lauantaina ajetaan 65,3 EK-kilometriä ja kuusi erikoiskoetta. Kilpailun neljäs ja lauantain ensimmäinen erikoiskoe Länsikylä käynnistyy kello 11.14.

Lähde: Teemu Asunmaan tiedote. Kuva: Taneli Niinimäki


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Mainos: NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Mainos: Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!