NFL-kausi 2020-21, nappaa 10 euron ilmaisveto joka viikko!
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

STT: Teemu Suninen ja Esapekka Lappi ovat laittaneet omia rahojaan likoon M-Sportin kärvistellessä talousongelmissa

11.8.2020 - 14:18:37


Rallin MM-sarjan M-Sport Ford on joutunut koronavirustilanteen takia pahoihin talousongelmiin, ja se on tuonut tallin suomalaiskuljettajille, Esapekka Lapille ja Teemu Suniselle, isoja huolenaiheita.

M-Sport on lomauttanut lähes koko henkilökuntansa, ja talli on joutunut antamaan joillekin henkilöillä jopa potkut.

Tämän vuoksi talli ei ole päässyt tekemään tärkeitä testiajoja, kun taas Hyundai ja Toyota ovat päästelleet satoja kilometrejä koronatauon aikana.

STT:n mukaan M-Sportilla on menty jopa niin pitkälle, että tallin kuljettajat ovat laittaneet omia rahojaan likoon, jotta he pääsisivät hakemaan ajotuntumaa pitkän tauon aikana.

- Kaikin keinoin olen yrittänyt, että pääsisi ajamaan. Budjetti siinä on tietenkin takana. Olen tarjonnut omaakin rahaa kaiken mitä pystyn, mutta se ei vaan riitä. Taksamittari pyörii liian vinhaa vauhtia näille palkoille, Suninen sanoi STT:lle.

Lappi hommasi omakustanteisesti yhden testipäivän Jämsään, mutta sekin meni pieleen auton teknisten ongelmien takia. Lappi ajoi Jämsässä vain 300 metriä.

M-Sport aikoo kuitenkin järjestää muutaman testipäivän ennen kauden jatkumista, joten aivan kylmiltään suomalaiset eivät joudu MM-sarjan paluuralliin, joka ajetaan Virossa syyskuun alussa.

MM-sarja jäi koronatilanteen takia tauolle maaliskuussa.

Lähde: https://stt.fi/uutiset/

Kuva: M-Sport


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!