Mainos: NFL-kausi 2020-21, nappaa 10 euron ilmaisveto joka viikko!
Mainos: Betsaa ja katso tästä urheilua netissä suorana: Jääkiekkoa, Jalkapalloa ja paljon muuta!

Tommi Mäkisellä on koossa unelmatrio: ”En haluaisi tehdä mitään muutoksia”

10.5.2020 - 15:13:57


Toyotan tallipäällikkö Tommi Mäkinen vakuuttaa, että hänellä on tällä hetkellä koossa rallin MM-sarjassa juuri sellainen kuljettajakolmikko, joka toivon mukaan jatkaa samassa koostumuksessa myös kaudella 2021.

Kalle Rovanperän ja Elfyn Evansin osalta asia jo saletti, sillä molemmilla on kahden vuoden mittainen sopimus Mäkisen talliin.

Kuusinkertainen maailmanmestari Sebastien Ogier on puolestaan vihjaillut, että hän saattaa sittenkin pyörtää aiemmin päätöksensä ja jatkaa vielä yhden kauden MM-sarjassa.

Koronaviruspandemia on rokottanut rajusti tämän kauden sarjaa, mikä on jättänyt Ogierille paljon ajonälkää.

- Olen tällä hetkellä erittäin tyytyväinen kuljettajiini, enkä haluaisi tehdä mitään muutoksia, Mäkinen korostaa DirtFish-sivustolla.

Mäkisen kommentit tuotiin julki samassa yhteydessä, kun M-Sportin tallipäällikkö Richard Milleneriltä kysyttiin mielipidettä Evansin siirtymisestä Fordin ratista Toyotan puikkoihin.

- Hän (Evans) tietää, että tämä on hänen mahdollisuutensa todistaa taitonsa. Uskon, että hän tiesi, että tässä tilanteessa on mentävä eteenpäin. Onnea hänelle, me kaikki toivomme, että hänestä tulee maailmanmestari.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Mainos: NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Mainos: Betsaa ja katso tästä urheilua netissä suorana: Jalkapalloa, Jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

Wayne Gretzky 60 vuotta tänään

26.1.2021 13:32:57