NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Ott Tänak innostui kehumaan Tommi Mäkisen tallin yllättäjää: ”Ansaitsee ehdottomasti tämän”

28.2.2020 - 15:55:15


Ott Tänak siirtyi viime kauden jälkeen maailmanmestarina Hyundaille ja Tommi Mäkinen pisti Toyota-tallinsa kuljettajakokoonpanon täysin uusiksi. Mäkinen on tehnyt onnistuneet valinnat ja tämän myös Tänak nyt kuittaa.

Toyotan Elfyn Evans johtaa sarjaa Monte Carlon ja Ruotsin rallien jälkeen. Evansin tallikavereista Sebastien Ogier on kolmantena ja Kalle Rovanperä neljäntenä, kun kausi jatkuu kahden viikon kuluttua Meksikossa.

Mäkinen valjasti Ogierin tämän kauden ykköstykikseen, mutta Evans on tullut ja ottanut sen valtikan komeasti itselleen ainakin kahden ensimmäisen osakilpailun perusteella.

Evans on varsin tuttu kuljettaja Tänakille. Kaksikolla on paljon yhteistä ja vauhdikasta historiaa takanaan M-Sportin Fordilla.

- Hän on ollut aina kovasti töitä tekevä kuljettaja. Olen ajanut hänen kanssaan M-Sportilla testejä ja näin aina, kuinka kovaa hän teki työtä jokaisen yksityiskohdan kanssa, Tänak kehuu Evansia Dirtfish-sivustolla.

Tänak on vakuuttunut siitä, että Evans hyötyy todellisen tehdaskuljettajan statuksesta käytännössä ensimmäistä kertaa urallaan. M-Sportia ei voi verrata tässä mielessä Toyotaan.

- Hän ansaitsee ehdottomasti tämän ja paikan todellisessa tehdastiimissä hyvällä tuella, Tänak alleviivaa.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wimbledon 2020 on peruttu

1.4.2020 18:31:10