NFL-kausi 2020-21, nappaa 10 euron ilmaisveto joka viikko!
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Tommi Mäkisen tähtikuski kertoo totuuden - tämän vuoksi hänestä ei ollut voittajaksi Monte Carlossa

28.1.2020 - 13:05:24


Rallin kuusinkertainen maailmanmestari Sebastien Ogier haarukoi Monte Carlosta jo seitsemättä peräkkäistä voittoa. Se ei onnistunut, kun Hyundain Thierry Neuville korjasi koko potin kisan päätöspäivän rajulla hyökkäyksellä. Toiseksi päätynyt Ogier myöntää nyt, ettei hänellä ollut vielä kanttia vetää riskirajoilla.

Syy siihen on äärimmäisen haastavien olosuhteiden lisäksi varsin ymmärrettävä. Ogier ajoi vasta ensimmäisen kisansa Toyotalla, kun puolestaan Neuville on ollut jo pitempään Hyuandain mies.

- Se mikä minulta puuttui, oli tieto siitä, kuinka pitkälle voin auton rajat vetää ja kenties nostaa riskiä. Ei pidä unohtaa, että tämä oli ensimmäinen kisani tällä autolla ja minulla ei ole siitä vielä paljon kokemusta, Ogier tähdentää Autosportille.

Ogierille jäi kuitenkin kaiken kaikkiaan varsin hyvä maku suuhun Toyotasta.

- Vaikka meidän onkin nostettava panoksia seuraavissa ralleissa, suorituskyky oli siellä ja Yaris WRC:n potentiaali on kiistaton.

Ogier näkee Toyotan tuloksen Montessa varsin positiivisena. Tallikavereista Elfyn Evans päätyi kolmanneksi ja Kalle Rovanperä viidenneksi.

- Se tietää hyvää loppukaudelle. Koko tiimissä on hyvä ilmapiiri ja minulla on positiivinen fiilis ratin takana.

Ogier nostaa samalla esiin edeltäjänsä, eli Toyotalta Hyundaille siirtyneen Ott Tänakin todella rajun ulosajon kisan neljännellä erikoiskokeella. Ogier antaa ymmärtää, että hänen hieman rauhallisempi avauksensa oli ehdottomasti parempi lähestymistapa uuteen autoon.

- Se vahvistaa uskoani strategiaani pysyä mukavuusalueellani ja luottaa fiiliksiini, Ogier muotoilee.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!