NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Teemu Suninen liukasteli Monte Carlossa - olosuhteet yllättivät suomalaisen

25.1.2020 - 17:50:52


Lauantain erikoiskokeet olivat Teemu Suniselle haastavia. Ford-kuljettaja säilytti kuitenkin keskittymisensä, ja taiteili liukkaat tiet läpi kunnialla.

Vaikka ohjelmassa oli vain neljä erikoiskoetta, olivat ne sitäkin vaikeampia, todellisia Monte Carlo –rallin klassikoita, jotka saavat kuljettajien sykkeen kohoamaan.

Aamupäivän kahdella erikoiskokeella Suninen otti tarkoitukselle varovasti, kun kartanlukija Jarmo Lehtisen lukemat nuotit käskivät tehdä niin. Vaikka Sunisen silmä kertoi monien paikkojen olevan kuivempia kuin nuotit kertoivat, olisi vauhdin lisäys ollut suuri riski etenkin pimeissä mutkissa.

- Oletin erikoiskokeiden olevan lumisempia, se oli tieto nuoteissamme. Aurinko kuitenkin sulattaa tien nopeasti, ja niinpä vain koetin säästää nastoja. Niin tosin teki myös yhdeksänkertainen maailmanmestari Sébastien Loeb, joten ei se niin helppoa ole, Suninen kertasi kisaansa Gapin huoltoalueella.

Iltapäivällä rengasvalinnat osuivat paremmin kohdilleen, mutta jääpaikat olivat yhä sellaisia, joissa virheen mahdollisuuden tunsi selvästi.

Eroa kärkikuljettajiin tuli tasaisesti lisää. Päivän päätteeksi Suninen löytyy yleiskilpailun 11. sijalta ennen päätöspäivän neljää erikoiskoetta.

- Kuivalla ja mudalla vauhtimme oli ihan hyvää, mutta jäällä tuli eroa slikseillä. Niihin paikkoihin minun on vain löydettävä lisää vauhtia. Ne olivat minulle vaikeita. Varmasti voi sanoa erikoiskokeiden olleen enemmän kuin haastavia – varsinkin kelissä, joka tänään oli.

Lähde: Tiedote
Kuva: Miika Wuorela


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!