NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

”Emme saa unohtaa Kalle Rovanperää” - konkarikuljettajalta mielenkiintoisia arvioita MM-sarjasta

22.1.2020 - 13:17:28


Hyundain kolmantena kuljettajana rallin MM-sarjassa Sebastien Loebin kanssa vuorotteleva Dani Sordo odottaa Kalle Rovanperältä räväkkää läpimurtoa heti ensimmäisellä WRC-kaudellaan.

Tommi Mäkisen johtamaan Toyota-talliin kahden vuoden mittaisen sopimuksen solminut Rovanperä lähtee kauden huomenna avaavaan Monte Carloon täysin ilman paineita ammentamaan oppia ja kokemusta.

Rovanperä, 19, on tunnetusti nopea oppimaan. Sitä myös Sordo tähdentää koko kautta silmällä pitäen.

- Emme saa unohtaa häntä. Kalle Rovanperä on nuoresta iästään huolimatta erittäin vahva, Sordo kehuu suomalaista espanjalaislehti AS:lle.

Ott Tänak saavutti viime kaudella uransa ensimmäisen mestaruuden Mäkisen tallissa ajaessaan. Tänak tykittää kaksi seuraavaa kautta jopa jo ”supertiimiksi” mainostetulla Hyundailla.

Sarjan konkareihin lukeutuva Sordo, 36, esittää mielenkiintoisen kommentin uudesta tallikaveristaan.

- Tänak on mysteeri. Meidän on nähtävä, miten hän sopeutuu ja mitä hän pystyy tekemään tällä autolla. Se on selviö, että hänen panoksensa ovat tapissa hallitsevana mestarina.

Toyotan ykköskuljettajaksi on puolestaan valjastettu kuusinkertainen maailmanmestari Sebastien Ogier. Sordo esittää vihjailevan näkemyksen myös tästä kuviosta.

- Nyt on mielenkiintoista nähdä, oliko se Tänak vai Toyota, joka teki viime kaudella eron muihin.

Sordo uskoo ja odottaa, että Toyotalla menestytään jälleen kaikissa olosuhteissa.

- Tallin kolmas kuljettaja Evans (Elfyn) on hänkin erittäin nopea ja todella tasainen, kuten jo Fordilla osoitti. Nyt hän on tiimissä, jonka auto on kilpailukykyinen kaikissa olosuhteissa. Toyota on koonnut mahtavan joukkueen, Sordo alleviivaa.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!