NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Tommi Mäkisen ja Sebastien Ogierin ympyrä sulkeutuu - ”Se tekee tästä kaudesta erityisen”

22.1.2020 - 10:59:03


Tommi Mäkisen johtamaan Toyota-talliin siirtynyt rallin kuusinkertainen maailmanmestari Sebastien Ogier lähtee menestysnälkää uhkuen kauden torstaina avaavaan Monte Carloon. Ogierien valmistautuminen uran viimeiseen MM-kauteen on sujunut onnistuneesti.

- Auto tuntuu tosi hyvältä. Ajoimme viimeiset testit juuri kauden alla ja minulla on hyvä fiilis Monteen lähdettäessä. En tietenkään tiedä ennen paria ensimmäistä erikoiskoetta, missä olemme muihin tiimeihin nähden, mutta olen luottavainen, Ogier vakuuttaa Motorsport Weekille.

Ogierilla on upea kuuden peräkkäisen voiton putki allaan Monte Carlosta. Nyt haussa on se seitsemäs Montesta ja tietenkin myös uran seitsemäs titteli.

- Se, että emme saavuttaneet viime vuonna mestaruutta, on tehnyt meidät vain yhä nälkäisemmäksi menestyksen osalta, Ogier viittaa samalla kartanlukijansa Julien Ingrassian puoleen.

Ogier seurasi uransa alkuvaiheissa nykyisen tallipomonsa Mäkisen ajolinjoja tarkalla silmällä ja ammensi sitä kautta oppia isolla kauhalla. Nyt tuo ympyrä siis tavallaan sulkeutuu.

- Kuten sanoin, emme ole muuttaneet mitään. Olemme valmistautuneet kauteen aivan samalla tavalla kuin ennenkin ja taistelemme täysillä mestaruudesta. Se, mikä tekee tästä kaudesta erityisen on siinä, että unelmastani on tullut totta saadessani työskennellä Tommin kanssa, Ogier toteaa.

Monte Carlossa päästään jo tänään tositoimiin testierikoiskokeen muodossa. Kisa käynnistyy siis torstaina, jolloin ohjelmassa on kauden 2020 kaksi ensimmäistä erikoiskoetta. Keleiltään aina arvaamattomassa Montessa ajetaan kaiken kaikkiaan 16 ek:ta.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!