NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Tommi Mäkinen korostaa Kalle Rovanperälle yhtä asiaa ylitse muiden Montessa

17.1.2020 - 16:22:48


WRC-debyyttiään parhaillaan tyylikkäästi Arctic Lapland Rallyssa ajavan Kalle Rovanperän seuraava todellinen suuri haaste odottaa vuoroaan ensi viikolla, kun MM-sarja korkataan perinteisesti legendaarisessa Monte Carlossa.

Toyotan tallipäällikkö Tommi Mäkinen korostaa nuorukaiselle yhtä asiaa ylitse muiden tämän taatusti ikimuistoisessa kisassa.

- Kallella ei ole ehdottomasti mitään paineita, koska tämä on todella vaativa ralli debyyttiin ja kisa, josta tarvitaan kokemusta, Mäkinen painottaa tallinsa tiedotteessa.

Mäkinen on kuitenkin samalla varma siitä, että Rovanperä tulee hänkin säväyttämään Montessa, vaikka sinne mennäänkin vielä nyt puhtaasti oppimismielessä.

- Olen luottavainen, että saavutamme tiiminä vahvan tuloksen, Mäkinen viittaa samalla Rovanperän kokeneiden tallikaverien Sebastien Ogierin ja Elfyn Evansin puoleen.

Alkavalla kaudella jo seitsemättä maailmanmestaruuttaan tavoitteleva Ogier on Mr. Monte. Hän on voittanut kuusi viimeistä Monte Carlo-rallia.

- Sebastienin ennätys tästä kisasta on loistava. Hän on voittanut kisan monella eri autoilla ja olen varma siitä, että hän on jälleen taistelussa mukana, vaikka totutteleekin vielä autoomme, Mäkinen muotoilee.

- Uskon, että tilanne on vastaava Elfynin osalta. Hän on esittänyt ennenkin hyvää vauhtia Montessa, Mäkinen jatkaa.

Mäkisen koko kuljettajatrio meni uusiksi viime kauden jälkeen.

- Monte Carlo-ralli on aina jännittävä tapahtuma uuden kauden aluksi. Ja sen pitäisi olla tänä vuonna erityisen mielenkiintoinen, koska moni kuljettaja ajaa nyt eri autoilla ja meidän tapauksessamme kyse on täysin uudesta kokoonpanosta.

Monte ajetaan 23.-26. tammikuuta.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ilves jatkaa tutulla kapteenilla

24.2.2020 14:09:27