NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Tommi Mäkisen tallin panokset ovat nyt tapissa: ”Olemme luottavaisia”

20.10.2019 - 11:57:38


Tommi Mäkisen johtamalla tallilla on täydet mahdollisuudet juhlia rallin maailmanmestaruutta viikon kuluttua Katalonian maaperällä.

Mäkisen tallin virolaisässä Ott Tänak lähtee Espanjassa ajettavaan kauden toiseksi viimeiseen MM-osakilpailuun 28 pisteen etulyöntiasemassa Citroenin Sebastien Ogieriin nähden.

Mäkisen ja Toyotan Japanin pomojen kanssa edelleen ensi vuoden sopimuksesta neuvotteleva Tänak pohjusti loistavat saumat Espanjaan poimimalla Walesin rallista talteen täyden 30 pisteen potin.

- Olemme tällä hetkellä hyvässä iskussa ja meidän pitää puskea kohti parhaita tuloksia Espanjassa ja Australiassa kuljettajien, kakkoskuljettajien ja valmistajien mestaruudet tavoitteena, Mäkinen toteaa tallinsa tiedotteessa.

Espanjassa ajetaan soralla ja asfaltilla. Kaikki mahdollinen on tehty valmistautumisessa kauden toiseksi viimeiseen kisaan.

- Olemme valmistautuneet Espanjaan suunnitellusti ajamalla testit soralla ja asfaltilla. Pintojen sekoitus voi merkitä sitä, että rallissa tulee haastavaa saada kaikki kohdalleen, mutta olemme luottavaisia sen osalta, miten automme käyttäytyy soralla ja asfaltilla, Mäkinen vakuuttaa.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!