NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

"Meidän täytyy olla fiksuja" - Ott Tänakilla kaksi huolenaihetta Espanjan MM-rallissa

19.10.2019 - 08:01:28


Rallin MM-sarjan toiseksi viimeinen osakilpailu ajetaan Espanjassa ensi viikon viikonloppua. Toyotan Ott Tänak lähtee Katalonian soralle ja asvaltille MM-sarjan kärkipaikalta.

- Odotan innolla Espanjaa. Tulen yrittämään parhaani, mutta meidän täytyy olla fiksuja. Me tiedämme, että ensimmäinen päivä voi olla meille vaikea, koska starttaamme ensimmäisenä soralle. Sää voi myös muuttaa tilannetta. Näimme viime vuonna, että Espanjassa voi hyvinkin sataa tähän aikaan vuodesta, Tänak kertoi Toyotan verkkosivuilla.

Tänakilla on MM-sarjassa 28 pisteen kaula Citroenin Sebastien Ogieriin. Kolmantena tuleva Hyundain Thierry Neuville on jäänyt Tänakista 41 pistettä.

- Uskon kuitenkin, että suorituksemme pitäisi olla hyvä kummallakin alustalla. Olimme nopeita tässä rallissa jo viime vuonna ja toivottavasti niin käy myös tällä kertaa ja saamme tarvittavan tuloksen, Tänak jatkoi.

Taistelussa merkkimestaruudesta Toyota on kahdeksan pisteen päässä Hyundaista.

- Alustojen sekoitus voi tietää sitä, että tässä rallissa on vaikea saada homma kohdalleen, mutta luotamme autoomme kummallakin tietyypillä, Toyotan tallipäällikkö Tommi Mäkinen säesti.

Rallin MM-sarja päättyy Australiassa marraskuun puolivälissä.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!