NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Voisiko Jari-Matti Latvalalle löytyä töitä Hyundailta? Tallipomo tosin puhui tänään toisista nimistä

11.10.2019 - 21:28:19


Jari-Matti Latvalan manageri Timo Jouhki kertoi tänään Ilta-Sanomille, että hänen suojattinsa pitkä ura uhkaa päättyä rallin MM-sarjassa, mikäli jatkosopimusta Toyotalle ei tule. Ensi kauden osalta on käytännössä enää yksi paikka vapaana ja se löytyy Hyundailta.

Hyundain tallipäällikkö Andrea Adamo ei tosin nostanut ainakaan tänään esillä sitä mahdollisuutta, että Latvala voisi ajaa hänen tiimissään kaudella 2020.

Adamo pähkäilee nyt ensisijaisesti sen osalta, kumman kaksikosta Andreas Mikkelsen-Graig Breen hän kelpuuttaa ensi kaudeksi riveihinsä.

Hyundailla on jo sopimukset valmiina Thierry Neuvillen, Sebastien Loebin ja Dani Sordon kanssa. Loeb ja Sordo ajavat molemmat näillä näkymin seitsemän osakilpailua, joten Hyundailla on tämän kauden tapaan vielä yksi paikka vapaana Neuvillen rinnalle.

Breen ajoi kelpo kisan Suomessa, mutta tuotti Adamolle pettymyksen viimeksi Walesissa.

- Vaikka olenkin italialainen, niin en arvioi kuljettajaa kuitenkaan yhden erikoiskokeen perusteella, Adamo viittaa Motorsportille Walesin tapahtumiin.

- En sano, että ”hän teki virheen, en halua nähdä häntä enää”. En ole huolissani Breenista. Tiedän, että hän ajoi hyvin Suomessa ja Walesissa sitten taas ei. Katson isoa kuvaa, Adamo jatkaa.

Hyundai ja Tommi Mäkisen johtama Toyota käyvät meneillään olevalla kaudella kiivasta vääntöä valmistajien maailmanmestaruudesta. Hyundailla on kahdeksan pisteen etu puolellaan, kun kaudesta on ajamatta kaksi osakilpailua.

Toyotan Ott Tänakille tarjoutuu tilaisuus henkilökohtaisen mestaruuden varmistamiseen jo reilun kahden viikon kuluttua Espanjassa. Valmistajien tittelin kohtalo sen sijaan ratkeaa kauden päättävässä Australian rallissa, joka ajetaan 14.-17. marraskuuta.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!