FUTISVISA: VASTAA KYSYMYKSIIN JA VOITA 10 EURON ILMAISVETO LIVE-VEDONLYÖNTIIN
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Tommi Mäkinen otti IS:ssä kantaa Latvalaan liittyvään kohu-uutiseen: ”Kris ja Jari-Matti ovat kumpikin hyvin samoilla viivoilla”

9.10.2019 - 20:00:12


Brittimedia Autosport antoi tänään ymmärtää, että Toyotan tallipäällikkö Tommi Mäkinen palkkaa ensi kaudella kuljettajakseen todennäköisemmin Kris Meeken kuin Jari-Matti Latvalan.

Mäkinen on taustoittanut Autosportin uutista Ilta-Sanomille.

- Noo, en tiedä, puhuimmeko Autosportin haastattelussa suoraan kuljettavalinnoista. Lähinnä keskustelimme ylipäänsä poikien edesottamuksista ja kuinka he ovat ajaneet. Totesin siihen vain, että Krisin ajaminen on petraantunut selvästi, Mäkinen kertoo IS:lle.

Mäkinen pyrkii saamaan ensi kauden kuljettajakolmikon kokoon lokakuun aikana. Päällimmäinen tavoite on saada tämän kauden mestaruudessa kiinni oleva Ott Tänak pysymään tallissa.

- Se on tietenkin ensisijainen juttu, kun katsotaan kokonaisuutta. Toivomme kaikki, että Ott haluaisi jatkaa tiimissämme. Sen jälkeen menemme eteenpäin muiden osa-alueiden kanssa.

Latvalan tilanne on erittäin mielenkiintoinen.

- En osaa ottaa siihen sen enempää kantaa. Jos poikia vertailee, Kris ja Jari-Matti ovat kumpikin hyvin samoilla viivoilla. Markkinoilla on tietysti paljon muitakin kuljettajia kuin vain nämä kaksi herraa. Käymme vielä aika huolella läpi, mitä haluamme tehdä, Mäkinen sanoo.

Lähde: Ilta-Sanomat


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!