FUTISVISA: VASTAA KYSYMYKSIIN JA VOITA 10 EURON ILMAISVETO LIVE-VEDONLYÖNTIIN
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Jari-Matti Latvalan yksityiselämän tapahtumilla vaikutusta ajosuoritukseen - Tommi Mäkinen IS:lle: ”Se on valitettavaa”

8.10.2019 - 10:14:36


Walesin MM-rallin viime lauantaina ulosajoon keskeyttäneen Jari-Matti Latvalan uran jatkuminen on vaakalaudalla Tommi Mäkisen johtamassa Toyota-tallissa.

Latvalan kausi on sujunut paria valonpilkahdusta lukuun ottamatta alavireisesti. Mäkinen tietää, että kokeneen kuljettajan ajatukset eivät ole olleet aina ajamisessa.

Mäkinen on kommentoinut tilannetta Ilta-Sanomille kertoen, että Latvalan yksityiselämään liittyvät tapahtumat ovat vaikuttaneet ajamiseen.

Latvalan kihlattu Maisa Torppa on ollut viime viikkoina kohuotsikoissa.

- Jos olisin Jari-Matin housuissa tuollaisessa tilanteessa, kun ajatellaan sitä kaikkea muuta juttua mitä on julkisuudessa, niin varmasti en itsekään olisi pystynyt kunnolla keskittymään ajamiseen. Ihan varmasti olisi kiveen kolahtanut. Se on valitettavaa, Mäkinen toteaa Ilta-Sanomille.

Virolainen verkkosivusto Delfi uutisoi eilen Mäkisen tallin ensi kauden kuljettajakuvioista. Delfin mukaan Mäkisen unelmakokoonpanossa olisivat Ott Tänak, Kris Meeke ja Kalle Rovanperä.

Se varmaan oli semmoinen kirjoitus, jonka halusivat kirjoittaa. Ehkä ihan unelmakokoonpano, jos haluaa nuijia kaikki kumoon heti alusta, on varmaankin Tänak, Sebastien Ogier ja Thierry Neuville, Mäkinen veistelee.

Lähde: Ilta-Sanomat


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!