FUTISVISA: VASTAA KYSYMYKSIIN JA VOITA 10 EURON ILMAISVETO LIVE-VEDONLYÖNTIIN
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

"Mitään ei ole vielä ratkaistu" - mahtavissa fiiliksissä oleva Ott Tänak yrittää pitää jalat maassa

7.10.2019 - 08:45:21


Ott Tänakilla on vahva ote rallin maailmanmestaruudesta. Toyotan virolaiskuski ajoi kauden kuudenteen voittoonsa viikonloppuna Walesissa.

Tänak nappasi Walesista maksimipisteet voitettuaan myös Power Stagen.

- Tämä on ollut aivan uskomaton ralli. Ott teki täydellistä työtä. Tiedän, että tämä ralli on yksi vaikeimmista, mutta hän hallitsi sen koko viikonlopun ajan valtavan paineen alla. Hänen otteensa maailmanmestaruudesta näyttää nyt hyvältä, tallipäälikkö Tommi Mäkinen hehkutti Toyotan verkkosivuilla.

Tänakilla on nyt 240 pistettä. MM-sarjan kakkospaikkaa hallussaan pitävä Citroenin Sebastien Ogier on 28 pisteen päässä.

Tänak ei ala vielä juhlimaan, sillä jäljellä on kaksi osakilpailua. Yhdestä rallista voi saada maksimissaan 25+5=30 pistettä.

- On mahtava tunne voittaa. Minulla oli täysi luottamus autoon Power Stagella. Minun piti käyttää se tilaisuus hyväkseni, sillä jokainen piste voi olla elintärkeä. Kaksi rallia on jäljellä eikä mitään ole missään tapauksessa vielä ratkaistu, joten meidän täytyy jatkaa painamista ja keskittyä, Tänak painotti.

Kauden viimeiset MM-rallit ajetaan Kataloniassa lokakuun viimeisenä viikonloppuna ja Australiassa marraskuun puolivälissä.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!