NFL-kausi 2020-21, nappaa 10 euron ilmaisveto joka viikko!
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Esapekka Lapissa on mestariainesta: ”Kenties ensi vuonna”

17.9.2019 - 15:13:55


Citroen nappasi viime sunnuntaina Turkin MM-rallista upean kaksoisvoiton Sebastian Ogierin ja Esapekka Lapin johdolla. Sitikka jäädytti kaksikon välisen tilanteen jo lauantain lenkin jälkeen, sillä mestaruustaistelussa mukana oleva Ogier kaipasi pisteitä Lappia enemmän. Ogier on monessakin mielessä kiitollinen suomalaiskuljettajalle.

Lappi johti pitkään Turkin kisaa, kunnes osat vaihtuivat Ogierin kanssa. Turkin kakkossija oli Lapille kauden kolmas Ruotsin ja Suomen jatkoksi. Lappi kuvaili Turkin saavutusta kuitenkin toistaiseksi tämän kauden kovimmaksi.

Samaa mieltä on myös kuusi viimeistä maailmanmestaruutta nimiinsä napannut ja huikean uransa kauden 2020 jälkeen päättävä Ogier.

- Hän ajoi hienon rallin. Haluaisin todellakin taistella hänen kanssaan. Kenties taistelemme tulevaisuudessa mestaruudesta keskenämme. Kenties ensi vuonna, Ogier kehuu Lappi Autosportilla.

Citroenia on saatu pitkin kautta koko ajan paremmaksi. Sarjassa 17 pisteen päähän piikkipaikalla olevasta Toyotan Ott Tänakista noussut Ogier kuitenkin korostaa, että Turkin kaksoisvoitto ei saa tuudittaa tiimiä liialliseen hyvänolon tunteeseen. Kaudesta on ajamatta vielä kolme kaiken ratkaisevaa kisaa.

- Meillä oli Turkissa vahva ja erittäin luotettava auto, eikä vauhtikaan ollut huono. Se oli rohkaisevaa, mutta meidän on jatkettava edelleen lujasti töitä. Tarvitsemme yhä lisää vauhtia, Ogier tähdentää.

Kausi jatkuu lokakuun ensimmäisenä viikonvaihteena Walesissa. Ogier on voittanut kuudesta viimeisimmistä Walesin rallista viisi. Voitot ovat tulleet Volkswagenin ja M-Sportin Fordin puikoissa.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!