NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

"Hiki tulee autossa" – Teemu Suninen tietää Turkin-rallin olevan rankka koettelemus

12.9.2019 - 16:31:23


Teemu Suninen lähtee intoa puhkuen kauden rankimpaan MM-ralliin, Turkin osakilpailuun, joka alkaa tänään illalla. Viime vuoden nelossijan Ford-kuljettaja saalisti Turkissa juuri järkevän vauhdikkaalla ajolla.

Turkissa ajetaan varsin kuumissa ja kivikkoisissa olosuhteissa, joten vaatimukset niin autoa kuin kuljettajaa kohtaan lisääntyvät. Auton alle pyörimään jäävät irtokivet ja tien reunoilla vaanivat kivikot rankaisevat huoletonta kuljettajaa välittömästi, joten kisataktiikka on syytä laatia huolella.

Torstaiaamun testierikoiskokeella Suninen ja kartanlukija Jarmo Lehtinen porhalsivat viidenneksi nopeinta vauhtia.

- Eivät nuo aamun ajat sillä tavalla mitään kerro. Ensimmäisellä erikoiskokeella sitten nähdään, mikä on pelin henki. Hain tuntumaa kovaan rengasseokseen, kun toisilla taisi olla vähän eri valinnat. Mutta juuri kovilla renkailla haluan löytää hyvän balanssin autoon, Suninen sanoi tiedotteessaan.

Tänään EK1:llä klo 20.08 alkavasta rallista Suninen odottaa vastaavaa selviytymistaistelua kuin viime vuonna. Tuolloin useimmat kilpailijoista kokivat ylitsepääsemättömiä ongelmia reitillä.

- Raju ralli tämä on, ja hiki tulee autossa. Pahat paikat täytyy ottaa taktisesti järkevästi, mutta hyväkuntoiset osuudet on sitten hyökättävä tavalliseen tapaan. Rengasrikkoja täällä varmasti sattuu herkästi, mutta toivottavasti me säästymme vaikeuksilta.

Lähde: Teemu Sunisen tiedote


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lukolta ikäviä uutisia

25.2.2020 11:42:35