NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Tommi Mäkinen on innoissaan - vahvistaa Ott Tänakin kilpailemisen Estonia-rallissa

26.6.2019 - 08:01:31


Tommi Mäkisen johtama Toyota-talli vahvistaa, että rallin MM-sarjaa johtava Ott Tänak kilpailee kotiyleisönsä edessä heinäkuun puolivälissä. Kyse on kovatasoisesta Estonia-rallista, jonka Tänak voitti viime vuonna.

Tallipomo Mäkinen on innoissaan Tänakin ja hänen kartanlukijansa Martin Järveojan kilpailemisesta 12.-14. heinäkuuta ajettavassa Estonia-rallissa. Se palvelee samalla sopivasti seuraavaa MM-osakilpailua, eli elokuun alussa ajettavaa Suomen kisaa.

- Ott ja Martin voittivat viime vuonna Estonia-rallin ja dominoivat sitten muutamaa viikkoa myöhemmin Suomessa, joten toivon, että siitä saadaan tänä vuonna samanlainen hyöty!, Mäkinen toteaa MM-sarjan virallisilla sivuilla.

- Olemme iloisia voidessamme kilpailla jälleen Estonia-rallissa. Näemme niin paljon virolaisia faneja kannustamassa meitä ympäri maailmaa, joten on mahtavaa päästä kilpailemaan heidän edessään, Mäkinen jatkaa.

Tänak liikkuu luonnollisesti täysin samoilla linjoilla Mäkisen kanssa.

- Olen todella iloinen päästessäni palaamaan tänä vuonna Estonia-ralliin ja ajamaan Toyota Yaris WRC-autoa jälleen kotiteillä. On mukavaa nähdä kisan vahvistuvan vuosi vuodelta ja tällä kertaa kilpailu näyttää vain tulevan entistä kovemmaksi, kun kaikki WRC-tiimit ovat siellä mukana.

Citroen ajattaa Estonia-rallissa Esapekka Lappia, M-Sport Fordillaan Elfyn Evansia ja Hyundai Craig Breeniä sekä Andreas Mikkelseniä.

Teemu Suninen ajaa kisan M-Sportin uudella Ford Fiesta R5-autolla.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

NHL, keskiviikon tulokset

24.10.2019 06:35:31