NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Kalle Rovanperä räväkästi: ”Kolmas voitto putkeen, mitä muutakaan sieltä hakisi”

13.6.2019 - 10:49:22


Kalle Rovanperä lähtee mainiossa iskussa tänään käynnistyvään Sardinian MM-ralliin. Sardinia on Rovanperälle kokemuksena uusi, mutta nuorukainen on tunnetusti myös nopea oppimaan.

Skodaa käskyttävä Rovanperä tyylitteli WRC2 Pro-luokassa vakuuttavan voiton vajaa kaksi viikkoa sitten ajetussa Portugalin kisassa.

- Portugalista jäi hyvä fiilis päälle. Uudella autolla oli mukava päästä pitkien testien jälkeen ajamaan kilpailua ja lopputulos oli hyvä. Uusi automme oli juuri sellainen ajaa, mitä testeissä odotettiin. Helppo ja hyvä ajaa, Rovanperä kertoo AKK Sportsin tiedotteessa.

Rovanperä odottaa Sardiniassa kovaa kapinaa tallikaveri Jan Kopeckyn kanssa. - Sardinia on minulle taas uusi kisa. Kisa on aika rankka olosuhteiltaan. Mielenkiintoista nähdä mitä eteen tulee. Kolmas voitto putkeen on toki mielessä. Mitä muutakaan sieltä hakisi. Tallikaveri Jan Kopeckylla on kuitenkin paljon kokemusta kilpailusta, ja kisa on hänelle jonkinlainen bravuuri. Hyvä vääntö on kuitenkin tulossa, kun kisassa on mukana paljon muitakin kovia kuljettajia.

Kuva: Red Bull


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!