NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Ott Tänak nopein Argentiinan avauspätkällä - juhlaralliaan ajava Jari-Matti Latvala paras suomalainen

26.4.2019 - 05:00:08


Toyotan Ott Tänak piti parasta vauhtia Argentiinan MM-rallin avanneella yleisöerikoiskokeella. Tänakin tallikaveri Jari-Matti Latvala oli parhaana suomalaisena jaetusti kuudenneksi nopein.

Tänak jätti 1,9 kilometrin matkalla Citroenin Sebastien Ogieria 1,6 sekuntia. Toyotan Kris Meeke hävisi Ogierille vain 0,1 sekuntia.

Latvalaa kiireisempiä olivat myös Hyundain Andreas Mikkelsen (2,0 sekuntia kärjestä) ja Thierry Neuville (2,1). Hyundain Dani Sordo ajoi saman ajan Latvalan kanssa.

Uransa 200. MM-rallissa kaasutteleva Latvala hävisi Tänakille 2,3 sekuntia. Suomalaiskuski meinasi osua heti erikoiskokeen alussa radalle karanneeseen koiraan.

- Tästä viikonlopusta tulee kaikille todella haasteellinen. On satanut vettä niin paljon, että teistä tuiee todella, todella pehmeitä. Nämä olosuhteet tulevat olemaan niin vaikeita autoille, että täytyy ajatellä myös kestävyyttä eikä pelkästään suoritusta, Latvala pyöritteli Toyotan tiedotteessa.

Citroenin Esapekka Lappi (2,9 sekuntia kärjestä) oli avauspätkän kahdeksanneksi nopein. Fordien Teemu Suninen (3,5) sijoittui 10:neksi.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!