NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Multimestari Ogier jo ensi viikolla Citroenin puikkoihin

21.11.2018 - 11:26:10


Rallin kuusinkertainen maailmanmestari Sebastien Ogier siirtyy Fordilta ensi kaudeksi Citroenille, jonne hän saa rinnalleen Toyotalta lähteneen Esapekka Lapin. Ogier vahvistaa omalta osaltaan, että hän käynnistää testit Citroenilla jo ensi viikolla.

- Minulla on tämän vuoden ohjelmassa kaksi päivää testiä soralla ja kaksi päivää asfaltilla, Ogier kertoo Motorsport.Total-com -sivustolla.

Kaksi ensimmäistä testipäivää ajetaan ensi viikolla Portugalissa. Monte Carloon tähtäävät testipäivät vedetään puolestaan lähempänä joulua.

Ogier osaa odottaa jo tässä vaiheessa tiukkaa kautta 2019. Valmistajien hallitseva maailmanmestari, Tommi Mäkisen johtama Toyota-talli ja tietenkin myös Hyuandai ja Ford ovat vahvoilla.

- Ensi vuodesta tulee meille iso haaste, sillä muut ovat jo valmiina, Ogier viittaa ensisijaisesti Toyotan Ott Tänakin ja Hyundain Thierry Neuvillen puoleen.

- Meiltä vie arvatenkin aikaa saada autostamme mieleisempi ja parempi, mutta juuri se tekee tästä erittäin mielenkiintoista, Ogier jatkaa.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Joko nyt Lehkosuolle kenkää?

21.5.2019 10:55:30

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Niki Lauda kuoli 70-vuotiaana

21.5.2019 05:00:21