VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 10€, PELAA 50€
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Ott Tänak tykittää sielunsa kyllyydestä: ”Kaikki on kotrollissamme”

17.11.2018 - 11:25:10


Toyotan Ott Tänak johtaa kauden päättävää Australian MM-rallia 21,9 sekunnin erolla tallikaveri Jari-Matti Latvalaan lauantain lenkin jäljiltä. Tänak tietää tasan tarkkaan, että henkilökohtaisen mestaruuden saavuttaminen vaatisi valtaisasti onneakin, mutta merkkititteli on nyt tukevasti Tommi Mäkisen johtaman tiimin näpeissä.

- Suunta on oikea ja kaikki mitä teemme, on kontrollissamme, Tänak vahvistaa tiiminsä tiedotteessa.

Fordin Sebastian Ogier omaa vahvimman otteen mestaruuteen. Homma on siltä osin selvä, jos Ogier pitää sunnuntaina vähintäänkin nykyisen asemansa, eli rallin kuudennen sijan.

Tänak ei kuitenkaan suuremmin silmäile Ogierin ja tätä kolmen pisteen päässä hiillostavan Hyuandain Thierry Neuville tekemisiä. Mäkinen antoi Tänakille vapaat kädet Australiaan ja virolainen antaa palaa sielunsa kyllyydestä.

- Tämä oli hyvä päivä. Sain aamulla normaalin rytmin päälle ja fiilis autoon oli hyvä. Yritin hyökätä ja onnistuinkin siinä. Jatkoin puskemista iltapäivällä lisätäkseni eroa muihin. Tiedämme, että huomenna on edessä muutamia hankalia erikoiskokeita ja myös sää voi olla vaikea, joten ei se tästä helpommaksi muutu, Tänak toteaa.

Tänakin ja Latvalan tallikaveri, viidentenä etenevä Esapekka Lappi oli hänkin varsin tyytyväinen lauantain esitykseensä.

- Teimme minusta hyvää työtä tänään. Erot olivat varsin suuret taakseni, jolloin keskittymistä on vaikeaa pitää yllä. Hellitin hieman aamun toisella erikoiskokeella ja tein heti virheitä. Päätin nostaa vauhtia ja olinkin ykkönen seuraavalla ek:lla. Se auttoi meitä nousemaan lähemmäksi neljättä sijaa, mutta huomenna päätavoite on tuoda auto maaliin, Lappi alleviivaa merkkimestaruuden merkitystä.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

Savo Volley hävisi nollille

20.2.2019 23:06:43