NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Neuville oli erittäin pettynyt Turkin ralliin: "Olisimme ansainneet voiton!"

16.9.2018 - 14:30:55


Turkin MM-rallin ensimmäinen erikoiskoe oli hyvin epäonnekas kärkipaikalla ajaneelle Thierry Neuvillelle. Miehen vasemman etupyörän iskunvaimentimen jousi iskeytyi läpi konepellistä ja belgialaiskuski putosi yli kolmen ja puolen minuutin päähän kärjestä yhdeksänneksi ja mies joutui lopulta keskeyttämään lauantaina.

Ajo jatkui kuitenkin superrallisäännön turvin sunnuntaina ja hieman balsamia haavoille tuli viimeisen supererikoiskokeen voitto ja lisäpisteet.

- Ajoin aivan urku auki, koska taistelemme maailmanmestaruudesta muita kovia kuskeja vastaan. Olisimme ansainneet tämän rallin voiton, Neuville paukutti maalialueella ralliradiolle.

- Meidän automme oli selkeästi nopein kaikista täällä ja me johdimme kisaa. Mutta sitten pieni juttu tarkoitti, että kisamme on ohi. Olen pettynyt koko tiimiimme puolesta, mutta me voitamme yhdessä ja häviämme yhdessä. Aiomme antaa kaikkemme loppukauden aikana, jotta mestaruus tulee, belgialaiskuski päätti.

Hyundai-kuski Neuville johtaa edelleen MM-sarjaa. Tänak puolestaan nuosi toiseksi ohi Sebastien Ogierin. Latvala puolestaan nuosi Dani Sordon ohi viidenneksi.

MM-sarjassa ajetaan vielä Britannian, Espanjan ja Australian osakilpailut.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NHL, tiistain tulokset

24.4.2019 08:50:10