VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 10€, PELAA 50€
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Lario luokkajohdossa Saksan MM-rallissa: ”Monsteripätkällä saa olla tarkkana”

17.8.2018 - 20:49:24


Helsinkiläinen rallikuljettaja Taisko "Tade" Lario ajoi vakuuttavasti Saksan MM-rallin avauspäivänä perjantaina. Lario johtaa seitsemän ajetun erikoiskokeen jälkeen WRC3-luokkaa liki kolmen minuutin erolla ennen Italian Enrico Brazzolia.

- Päivä meni ihan kivasti. Maltilla on ajettu viinitarhojen keskellä. Yksi rankka sadaekuuro meidät yllätti ja oli vähän väärät renkaat alla. Muuten päivä sujui todella hyvin, eikä ollut mitään isoja ongelmia, CHL Sport Auto -tallissa ajava Lario myhäili päivän päätteeksi.

Larion ja kartturi Tatu Hämäläisen unelmana on maailmanmestaruus WRC3-luokassa. Loistavan avauspäivän jälkeen voitto on tarjottimella Saksasta, mutta suomalaiskaksikko tietää lajin haasteet.

- Ollaan luokkajohdossa ja se on tärkeää. Nämä olisivat erittäin hienot pisteet MM-sarjaa ajatellen, mutta vielä on paljon rallia jäljellä. Erot ovat aika isoja. Pitää keskittyä siihen, että oma ajorytmi pysyy yllä ja myös maltti pitää olla mukana, Peugeot 208 R2:lla ajava Lario paaluttaa

- Huomenna on vielä paljon pätkiä jäljellä. Muun muassa Panzerplatten monsteripätkä ajetaan kaksi kertaa, joten tarkkana saa olla.

Lario ja Hämäläinen yrittävät lauantaina ajaa varmasti mutta kovaa.

- Auto tuntuu hyvältä. Ihan meillä ei ole nyt tarvetta painaa täysillä. Johto WRC3-luokassa on niin iso, että pitää ajaa järkevästi.

Saksan MM-rallissa ajetaan lauantaina kahdeksan erikoiskoetta. Kisa päättyy sunnuntaina, jolloin on ohjelmassa vielä kolme pikataipaletta.

Kuva: Honza Fronek


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

AS Roma otti arvokkaan voiton

18.2.2019 23:30:40

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Caster Semenya CAS:n kuultavana

18.2.2019 18:12:28

 

SaiPa tiedotti sopimusuutisia

18.2.2019 17:34:13