VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 150€, PELAA 300€
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Aikasakko tiputti Esapekka Lapin viidenneksi - "Täytyy kuitenkin olla tyytyväinen"

21.5.2018 - 07:24:47


Toyotan Esapekka Lappi sijoittui lopulta viidenneksi sunnuntaina päättyneessä Portugalin MM-rallissa. Lappi oli alunperin maalissa neljäntenä, mutta hänelle mätkäistiin jälkikäteen 10 sekunnin aikasakko perjantain yleisöerikoiskokeelta.

Lappi nappasi viisi "ylimääräistä" MM-pistettä voitettuaan Power Stagen.

- Täytyy kuitenkin olla tyytyväinen, että sain myös viisi pistettä Power Stagelta. Olen nyt voittanut puolet kauden Power Stageista, mikä on tärkeää, koska minulla on 15 pistettä pelkästään niiltä kolmelta erikoiskokeelta. Olen aika tyytyväinen viikonloppuun. Emme tehneet mitään virheitä ja siihen pyrimmekin, Lappi kertoi Toyoten tiedotteessa.

Lappi taisteli tiukasti kolmannesta sijasta Fordin Teemu Sunista vastaan. Suninen vei taiston nimiinsä 7,4 sekunnin erolla, joka kasvoi sitten vielä 10 sekunnilla Lapin aikasakon myötä.

- Jatkoimme sunnuntaina samalla tavalla kuin päätimme eilen: täysillä koko ajan. Emme vain loppujen lopuksi pystyneet tavoittamaan Sunista. Se oli tiukka, tiukka taisto. Hän teki hyvää työtä ja ansaitsi palkintopallipaikan, Lappi kehui maanmiestään.

Rallin MM-sarja jatkuu Sardiniassa 7.-10. kesäkuuta.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!