KATSO JOULUKALENTERIN PÄIVÄN TARJOUKSET
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Juha Salo kovin tavoittein rallin SM-sarjan kilpailuun

27.2.2018 - 11:03:17


Ralli SM-sarjan talvikauden viimeiset SM-pisteet jaetaan tulevana lauantaina Itä-Suomen laulumailla Joensuussa, kun vuorossa on rallikalenterissa ensimmäisen kerran jo 60-luvun puolivälissä esiintynyt perinteinen Itäralli.

Hannu´s Rally Teamin rallin kymmenkertaiselle Suomen mestarille Juha Salolle Itäralli on ollut aina hyvä ja mieluinen kilpailu. Useiden SM-voittojen lisäksi Salo on tuonut Joensuusta kotiin myös uransa alkuvaiheessa ensimmäisen merkittävän luokkavoittonsa.

- Joensuun seudulla on aina tarjolla hyvät, nopeat ja vauhdikkaat tiet, jotka korkeuseroineen tarjoavat kuljettajille hienon haasteen. Itärallista on oikeastaan vain hyviä muistoja. Olen saavuttanut Joensuussa muun muassa urani ensimmäisen yleisessä luokassa ajetun luokkavoiton, Salo muistelee.

Salo ja hänen kartanlukijansa Topi Luhtinen starttaavat talvikauden viimeiseen SM-osakilpailuun luottavaisina. Takana on onnistunut ennakkotesti Peugeot 208 T16 R5:lla ja luotto autoon ja renkaisiin on kunnossa.

- Lähtökohtaisesti voitosta ajetaan aina, mutta paikka kolmen joukossa kelpaa myös. Säädimme testeissä autoamme hieman, mutta ei mitään dramaattista. Tavoitteemme on lähteä päättämään talvikausi kunnialla loppuun. Vauhtimme Mikkelin SM-rallin neljällä viimeisellä EK:lla oli jo hyvällä tasolla ja juuri tästä aiomme jatkaa myös Joensuussa.Kauden molemmissa SM-rallissa Salon pistepussi karttui kahdeksalla pisteellä, joiden myötä sijoitus SM1-luokan yhteispisteissä on kahdeksas. Joensuusta Salo hakee kauden parasta ajosuoritusta ja lopputulosta.

- Suunnitellaan hyvä sekä hieman edellistä rohkeampi ja tarkempi nuotti, ja ajetaan virheetön kilpailu. Kaikkemme teemme, jotta saamme talvikauden kunnialla päätökseen, Salo lupaa. Ouneva Group SM Itäralli käynnistyy Joensuun Matkustajasatamasta lauantaina klo 10.01 alkaen. Päivän ohjelmassa on yksi päivähuolto Joensuussa ja kuusi erikoiskoetta, joiden yhteispituus on 101,26 km. Rallin voittajia juhlitaan Joensuun Matkustajasatamassa noin klo 17.45 alkaen.

Lähde: Tiedote
Kuva: Taneli Niinimäki


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

Mourinholla hurja hotellilasku

18.12.2018 18:24:17

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Eerola nappasi tenniksen SM-kultaa

18.12.2018 14:47:17