VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 150€, PELAA 300€
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Ogierin pomo linjasi: "Kaudesta tulee tiukempi kuin koskaan"

29.1.2018 - 19:04:51


MM-rallikausi saatiin viikonloppuna avatuksi Monte Carlossa. Voittoon ajoi M-Sportin Fordilla hallitseva maailmanmestari Sebastien Ogier.

M-Sport sai kaudelle loistavan alun, mutta M-Sportin tallipäällikkö Malcolm Wilson ei suostu vielä heittelemään hattua ilmaan. Toyota näytti myös vahvalta ja Ott Tänak oli rallin kakkonen, Jari-Matti Latvala kolmonen.

- Tiedän, että mestaruustaistelu tulee olemaan kovempi tänä vuonna. Juuri tällä hetkellä kuljettajien ja tallien välillä on niin vähän eroa, että tästä tulee uskomaton haaste. Kaudesta tulee tiukempi ja tasaisempi kuin koskaan. Onneksi saimme siihen hyvän alun, Wilson sanoo WRC.comissa.

Monten voittaminen on aina erityistä. Kilpailussa on moninaisia vaiheita sääolosuhteiden vuoksi. On lunta, on jäätä ja liukasta asvalttia.

- Voitte vain kuvitella, miten erityiseltä tämä voitto tuntuu. Ei tämä viime vuodelle vertoja vedä tietenkään, mutta se on erityistä, että tulimme tänne ja voitimme, vaikka tämä oli haastavin Monte, missä olen itse ollut mukana, Wilson jatkoi.

Seuraavaksi MM-rallikausi jatkuu Ruotsissa helmikuussa.

Teksti: Ville Hirvonen (@hirvonenville)


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TPS:n ruma tappioputki poikki

19.1.2019 18:19:40