VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 10€, PELAA 50€
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Latvala erityisen iloinen kolmossijastaan: "Merkitsi todella paljon"

28.1.2018 - 18:30:39


Jari-Matti Latvala ajoi Monte Carlo -rallin kolmanneksi. Sijoitus oli Latvalalle erittäin tervetullut ja mieluisa tulos - monestakin syystä.

Latvalan edelle ennättivät Monte Carlossa rallin voittanut Sebastien Ogier kuin myös uusi tallikaveri Ott Tänak. Tappio heille ei kuitenkaan Latvalan mieltä kaihertanut, sillä kisan tulos toi paljon muuta hyvää mukanaan.

- Syy alakuloon oli se, etten ollut yli puoleen vuoteen ollut palkintokorokkeella. Australiassa koetin saada hyvää päätöstä kaudelle, mutta se päättyikin paskoihin tunnelmiin. Piti odottaa kaksi kuukautta uutta mahdollisuutta paikata se tunne.

- Virheen voi hyväksyä, jos on tiukassa taistelussa, mutta ei silloin kun ei sellaisessa ole. Se oli tyhmä virhe, Latvala harmitteli.

Pitkään ulkona palkintokorokevauhdista ollut Latvala oli jo ehtinyt unohtaa menestyjille sälytetyt muodollisuudet.

- En muistanut enää Power Stagen maalissa, miten palkintokorokkeelle oikein piti kävellä.

Toyotalle kakkos- ja kolmossijat olivat loistotulos. Tommi Mäkisen johtama tiimi on takuuvarmasti vahva myös kauden tulevissa koitoksissa.

- Tämä oli hyvä boosti koko tiimille. Ott tuo hyvää tietoa M-Sportilta, ja olemme tosi tyytyväisiä tilanteeseen. Tiimi on tosi vahva ja tunnelma hyvä, joten jatketaan puskemista, ja katsotaan mitä saavutamme.

Ruotsin rallista Latvala jahtaa voittoa viime vuoden ykköstilan kaveriksi. Helpolla mies ei kuitenkaan tavoitteeseensa pääse, sillä haastajia riittää useammassakin tiimissä.

- Miehet vieressäni haluavat myös voittaa - siitä olen sataprosenttisen varma. Ruotsissa aion keskittyä vain kovaa ajamiseen, kun täällä tavoitteeni oli ajaa ralli maaliin puhtaasti ja saada hyvä alku kaudelle. Olen asettanut erilaisia tavoitteita eri ralleihin.

Teksti: Miika Wuorela


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport