VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 150€, PELAA 300€
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Isä Rovanperä haltioissaan poikansa suorituksesta: "Ihan huikea juttu"

28.1.2018 - 16:06:03


Kalle Rovanperän kakkossija Monte Carlo -rallista oli osoitus nuorukaisen ajolahjoista. Kovatasoisessa R5-autojen kapinassa Rovanperä ei arastellut painaa kaasua, mikä näkyi lopputuloksissa.

Pientä draamaa riitti vielä lauantai-iltaan, kun illan viimeisellä erikoiskokeella Skodan moottoritilasta löivät liekit kesken ajon.

Gapin huoltoalueella kisatapahtumia seuranneen isä Harrinkin jännitys alkoi vähitellen helpottaa hänen huomattuaan pojan pärjäävän erikoiskokeilla kuin aikamiehet.

Upean suorituksen jälkeen isä sai todeta kisataktiikan osuneen nappiin. Jo pelkästään maaliin ajaminen on Monte Carlo -rallissa työn ja tuskan takana.

- Hyvä vauhti oli koko ajan, ja auto liikkui eteenpäin. Isoja virheitäkään ei tullut. Virheitä tulee tietysti kaikille, mutta ei onneksi sellaisia, että olisi sattunut mitään.

Viimeisen kisapäivän rengasvalinta oli Kallen omin sanoin "varman päälle" otettu, mutta liukasta riitti silti.

Kaikki erikoiskokeet tuli kuitenkin nähtyä, ja maalissa kakkossija sai yli 100 MM-rallia urakoineen Harri-isänkin myhäilemään. Eroa RC2 -luokan voittaneeseen Jan Kopeckyyn tuli 5.15,3 minuuttia.

- Ihan huikea suoritus. Kaikki kelit tuli tässä kisassa nähtyä; oli jäätä, kuivaa, sadetta, kovaa sadetta - kaikki mahdollinen. Oli siinä ensikertalaiselle kokemusta kerrakseen. Ensimmäinen ralli Skodalla asfaltilla, ja vielä täällä Montessa, niin ei voisi paremmin mennä, Harri Rovanperä myhäili.

Teksti: Miika Wuorela


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Savo Volleylla tökkii pahasti

22.1.2019 21:23:21