COOLBET VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 10 € PELAA 60 €
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Rallin moninkertainen maailmanmestari vannoo rakkautta myös toiseen lajiin - helpotti päätöstä uran jatkumiseen

25.12.2017 - 17:57:23


Rallin viisinkertaisen maailmanmestarin Sebastian Ogierin upean uran jatkuminen varmistui marraskuun lopulla. Ogier paljastaa nyt yhden merkittävän seikan ison ratkaisunsa taustalla.

- Kilpailu rallin MM-sarjassa on hienoa ja fanit rakastavat nähdä mahdollisimman usean eri tiimin voittavan. Olen aina sanonut, että parhaat urheilulajit ovat niitä, joiden käänteitä ei pysty odottamaan etukäteen. Jokaisen rallin käynnistyessä on mahdotonta sanoa, kuka tulee voittamaan. Juuri siksi rakastan MotoGP:tä ja on mahtavaa, että sama viehätys vallitsee rallissa, Ogier toteaa Motorsport.comille.

Ogier on saavuttanut jo viisi mestaruutta putkeen. Neljä ensimmäistä tulivat Volkswagenilla ja viimeisin M-Sportin Fordilla. Ogier ajaa Malcolm Wilsonin johtamassa tiimissä myös ensi kaudella.

Ogierin mukaan mestaruus yksityistiimissä maistuu tähän mennessä makeimmalta.

- On erittäin tyydyttävää voittaa näissä olosuhteissa. Tätä ei saavuteta koskaan yksin. Tarvitset aina mahtavan tiimin taaksesi. Pienemmällä budjetilla toimivissa yksityistiimissä menestyksen saavuttaminen on aina paljon vaikeampaa ja haasteet suurempi, joten tämä mestaruus, se on erittäin palkitseva, Ogier alleviivaa.

Ranskalaiskuljettajat ovat mellastaneet nyt jo 14 maailmanmestaruutta putkeen.

- Tämä on ollut uskomatonta aikaa Ranskalle. Joskus minulla on se fiilis, että ranskalaiset ovat jo alkaneet pitää voittamista itsestäänselvyytenä. Pyrin jatkamaan tietenkin tuota putkea niin kauan, kuin olen täällä mukana, Ogier lupaa.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hän on Suomen nopein mies!

21.7.2018 21:12:31

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

FC Honka johtaa TPS:ää

21.7.2018 18:00:08