COOLBET VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 10 € PELAA 60 €
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Rallipomo harvinaisen avoimena: "Se osoittautui liian heikoksi"

30.11.2017 - 11:21:39


Hyundain MM-rallitiimi hävisi lopulta kaudella 2017 kaikki mahdolliset tittelit. M-Sport tyhjensi palkintopöydän ja korealaistiimissä alkoi jälkipyykki.

Tallipomo Alain Penasse on ruotinut harvinaisen avoimesti kauden antia. M-Sport vei valmistajien mestaruuden ja M-Sportilla ajava Sebastien Ogier peittosi kuljettajien MM-taistossa Hyundain Thierry Neuvillen.

Hyundai sai loppukaudesta mukaansa talliin Andreas Mikkelsenin, mutta vahinko oli jo ehtinyt tapahtua. Dani Sordo ja Hayden Paddon eivät onnistuneet. Neuville ja Mikkelsen ajavat ensi kaudelle täyden kauden, kun taas Paddon ja Sordo jakavat kisat.

- Nyt tiimi on kokonainen. Me ajattelimme tämän kauden alussa, että kuljettajakokoonpanomme on oikea valinta, mutta se osoittautui liian heikoksi. Sen vuoksi meidän oli pakko tehdä muutoksia, Penasse sanoi Autosportille.

- Se ei tietenkään ole hyvä juttu Danin tai Haydenin kannalta, mutta emme ole täällä vain heitä varten. Olemme täällä sen vuoksi, että teemme työmme mahdollisimman hyvin, Penasse muistutti.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Barca-pelaaja lainalle Turkkiin?

23.7.2018 15:07:33