COOLBET VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 10 € PELAA 60 €
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Rengasrikko pilasi Tade Larion päivän legendaarisessa rallissa

25.11.2017 - 22:30:19


Nuori rallilupaus Taisko ”Tade” Lario päättää kautensa tänä viikonloppuna ajettavaan Rallye du Var –kilpailuun. Kyseessä on Peugeot 208 Cupin viimeinen ralli.

- Tämä on todella perinteikäs ja jopa legendaarinen ralli Ranskassa. Huikeita vuoristoteitä saa päästellä. Onhan täällä mukana mm. Sebastien Loeb. Hyvin näyttää vetävän kaksivetopirssillä, Lario juttelee tiedotteessa.

Lario aloitti kartturinsa Tatu Hämäläisen kanssa lauantain ajopäivän varmistellen, mutta kaksikko kiristi vauhtia iltapäivällä. Parhaimmillaan Lario ajoi luokassaan viidentenä, mutta rengasrikko lauantain toiseksi viimeisellä pätkällä vei unelman podiumtaistelusta.

- Aamulla otettiin aika varma aloitus kisaan. Oli vaikeaa, kun välillä oli ihan märkää ja sitten taas kuivaa. Välillä vedettiin ihan sladissa. Iltapäivällä aloitettiin hyvä nousu ja oltiin jo viidentenä luokassa, kunnes meni rengas, Lario summasi.

Lario aikoo kuitenkin hyökätä täydellä iskulla sunnuntain erikoiskokeille. Nuori helsinkiläinen rallilupaus ei koskaan anna periksi.

- Huomenna on kuitenkin vielä neljä pätkää jäljellä ja liki 70 ek-kilometriä. Pisin pätkä on 32 kilometriä ja siellä hyökätään. Nyt ollaan seitsemäntenä luokassa, mutta halutaan nousta korkeammalle, Lario vannoo.

Lähde: Tiedote. Kuva: Taneli Niinimäki


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Barca-pelaaja lainalle Turkkiin?

23.7.2018 15:07:33